12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăTechCe a declarat Gabriel Oprea, după consultările de la Cotroceni

Ce a declarat Gabriel Oprea, după consultările de la Cotroceni

Președintele UNPR Gabriel Oprea a declarat, după consultările cu președintele Klaus Iohannis că UNPR va susține orice premier va fi numit de Klaus Iohannis. De asemenea, Oprea a arătat că UNPR este de acord cu un Guvern tehnocrat. 

„Îl sprijinim, ca întotdeauna, pe președintele României. Vom susține propunerea președintelui. Eu sunt convins că toate partidele politice, pentru stabilitatea, vor sprijini propunerea președintelui, inclusiv PSD. Noi suntem oameni consecvenți, lucru pe care l-am demonstrat când nu am dat jos Guvernul Ponta, deși ar fi fost avantajos pentru noi. Vă asigur că noi rămânem uniți și vom fi a treia forță politică din Parlament”, a spus Oprea. 

Citește și: Președintele Klaus Iohannis, noi consultări la Cotroceni. Ce au declarat UNPR și UDMR

De asemenea, Gabriel Oprea a subliniat că i-a comunicat această decizie și lui Liviu Dragnea. 

”Am discutat și cu domnul Dragnea. I-am spus foarte clar care este poziția UNPR-ului. I-am spus că întotdeauna că în probleme importante mereu îl vom sprijini pe președintele României. Sprijinim un guvern de oameni tineri, tehnocrați”, a spus Oprea. 

Președintele Klaus Iohannis a invitat, luni, partidele parlamentare la o nouă rundă de negocieri privind desemnarea unui nou premier. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă