6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechCe le-a cerut Blaga deputaţilor PNL la ultima sesiune înaintea anului electoral

Ce le-a cerut Blaga deputaţilor PNL la ultima sesiune înaintea anului electoral

Vasile Blaga, copreședintele PNL, le-a cerut deputaților liberali să rămână în continuare uniți deoarece în noua sesiune parlamentară este nevoie de înțelepciune, curaj și corectitudine, scrie Agerpres.

Eu vă rog să funcționați în continuare uniți, să vă apropiați și mai mult, pentru că semnalul pe care-l dați întărește întreg partidul și este esențial pentru noi. De aceea le mulțumesc și celor care au venit în grupul nostru parlamentar și care cred că-și vor aduce contribuția în continuare alături de ceilalți, pentru că ați avut o activitate pe care o să o pomenesc și la reuniunea grupurilor din Senat, chiar serioase. (…) În același timp, sunteți mulți dintre dumneavoastră șefi de organizații județene. Și să nu uităm că este sesiunea ultimă dinaintea anului electoral 2016. (…) Suntem într-o fază în care este nevoie de foarte multă înțelepciune, de foarte mult curaj, dar și de foarte multă corectitudine între noi, pentru că vom desemna candidații, vom avea analizele sociologice prin care-i vom desemna și de aceea vă rog să tratați cu toată atenția lucrurile acestea“, a spus Vasile Blaga la deschiderea reuniunii grupului deputaților PNL.

Blaga a mai spus că, până la urmă, “politica este pe voturi iar asta înseamnă consilieri locali, consilieri județeni, primari, asta înseamnă, până la urmă, coloana vertebrală a partidului cu care ne pregătim și pentru alegerile generale din toamnă”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă