14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechCe spune Elena Udrea despre alegerea Alinei Gorghiu în fruntea PNL

Ce spune Elena Udrea despre alegerea Alinei Gorghiu în fruntea PNL

Preşedintele PMP Elena Udrea a declarat, joi, că alegerea Alinei Gorghiu în funcţia de preşedinte PNL este un semnal bun pentru clasa politică, dar crede că acesteia îi va fi dificil să se impună în faţa “unuia ca Vasile Blaga”, relatează Mediafax.

”Alegerea Alinei Gorghiu în funcţia de co-preşedinte al PNL reprezintă un bun semnal pentru societate şi pentru clasa politică. E o tânără ambiţioasă, care a muncit foarte mult şi a progresat vizibil în ultimii ani. Chiar dacă partidele noastre sunt pe poziţii diferite şi chiar dacă sunt de părere că PNL este încă un partid profund nereformat, îi doresc succes Alinei Gorghiu”, a precizat Udrea.

Ea a arătat că şi-ar dori ca Alina Gorghiu să se impună în PNL, dar crede că îi va fi dificil în faţa “unuia ca Vasile Blaga”.

“Mi-aş dori să se impună, dar îi va fi dificil în faţa unuia ca Vasile Blaga. Sper ca alegerea sa, la fel ca şi prezenţa mea în fruntea PMP, să se constituie într-un imbold pentru foarte multe doamne să intre în politică şi să îndrăznească să ţintească sus, pentru că, iată, se poate”, a adăugat Elena Udrea.

Alina Gorghiu a fost aleasă, joi, în funcția de președinte al vechiului PNL, copreședinte al PNL alături de Vasile Blaga, în cadrul ședinței Biroului Politic Național al partidului, surclasându-l pe Ludovic Orban.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Klaus Iohannis, vizită oficială în Coreea de Sud. Ce discuții va purta președintele

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 22-24 aprilie 2024, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitația Președintelui Yoon Suk Yeol. Republica Coreea...
Ultima oră
Pe aceeași temă