15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechCe spune Gabriel Oprea despre moţiunea de cenzură a PNL

Ce spune Gabriel Oprea despre moţiunea de cenzură a PNL

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, luni, că nu crede că actuala majoritate guvernamentală are vreo problemă cu moţiunea de cenzură a PNL, din 5 iunie. Mai mult, el a subliniat că partidul său “este şi rămâne parte dintr-un guvern bun” pentru România, informează Mediafax.

Întrebat despre moţiunea de cenzură a PNL, preşedintele UNPR, Gabriel Oprea a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu crede că “actuala majoritate guvernamentală are vreo problemă cu moţiunea din 5 iunie”.

“Întotdeauna am sprijinit guvernele din care am făcut parte, e o problemă de bun simţ până la urmă să-ţi respecţi cuvântul şi să creezi. Şi noi am creat în mod indubitabil – mă refer la UNPR – în ultimii cinci ani stabilitatea economică şi politică de care România a avut nevoie, mai ales într-o conjunctură economică complicată sau în actualul context de securitate”, a spus Oprea, adăugând că România generează stabilitate şi securitate în regiune.

“Pentru că ştiu că întotdeauna apar zvonuri, apar speculaţii, vreau să precizez încă o dată că UNPR este parte a actualei majorităţi guvernamentale, este şi rămâne parte dintr-un guvern bun, apreciem noi, pentru România. Cu alte cuvinte îl susţinem pe premierul Victor Ponta şi susţinem parteneriatul corect pe care-l avem cu preşedintele Klaus Iohannis”, a mai spus Oprea.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, sâmbătă, la Piteşti, în cadrul Consiliului Naţional al PNL, depunerea în Parlament, pe 5 iunie, a moţiunii de cenzură la adresa Guvernului, pe tema votului prin corespondenţă.

Alina Gorghiu a făcut anunţul în cadrul reuniunii Consiliului Naţional al partidului, de la Piteşti.

”E singurul lucru care ne mai lipsea. Avem premier, avem program de guvernare, ne mai trebuie moţiune de cenzură. Pe scurt, 5 iunie, tema este pe una pe care nu o putem refuza românilor din diaspora, votul prin corespondenţă”, a afirmat Alina Gorghiu, în aplauzele reprezentanţilor PNL.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

O familie de 9 persoane, dintre care șase copii, din Rafah a fost ucisă într-una tac israelian

Un atac israelian a omorât nouă persoane, dintre care şase copii, toţi membri ai aceleiaşi familii, vineri seara la Rafah, în sudul îndepărtat al...

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...
Ultima oră
Pe aceeași temă