13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăTechCe spune Geoană despre trădarea lui Ponta de la alegerile din 2009

Ce spune Geoană despre trădarea lui Ponta de la alegerile din 2009

Mircea Geoană nu a vrut să comenteze trădarea lui Victor Ponta de la alegerile prezidențiale din 2009 când actualul lider al PSD a votat în primul tur cu Crin Antonescu.

"Îi las pe membrii noştri de partid, pe votanţii noştri, pe simpatizanţii noştri să judece o astfel de atitudine a domnului Ponta", a spus Mircea Geoană.

El a continuat: „Cu sau fără votul lui Victor Ponta în primul tur, în 2009, am câştigat peste trei milioane de voturi şi în al doilea tur am câştigat 5,2 milioane de voturi. Am câştigat alegerile în România şi probabil le-am câştigat şi pe ansamblu”.

Întrebat despre faptul că Victor Ponta l-ar fi informat că nu a votat cu el în primul tur din 2009, Mircea Geoană a evitat să răspundă, spunând: ”Este singurul lucru pe care vreau să îl spun astăzi”.

„Judecata aparţine milioanelor de români care m-au votat şi au votat culorile social-democrate în 2009”, a mai spus Geoană.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, fost şef de campanie al lui Mircea Geoană, a declarat, joi, că la alegerile prezidențiale din 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu deoarece îl considera ”schimbarea de care era nevoie”.

Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...
Ultima oră
Pe aceeași temă