12.5 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăTechCe spune Gorghiu despre venirea lui Cioloș în PNL

Ce spune Gorghiu despre venirea lui Cioloș în PNL

Șefa PNL, Alina Gorghiu, a declarat, la Digi 24, că ușile partidului sunt deschise pentru orice tehnician, când a fost întrebată dacă liberalii l-ar coopta pe Dacian Cioloș în formațiune. Totuși, a precizat ea, și-ar fi dorit un premier ”mai curajos”, referindu-se la criza bebelușilor din Argeș. 

”Mi-aş dori să văd un premier mai curajos, Mi-aş dori să văd un premier care nu are niciun fel de temere atunci când face evaluarea în administraţie (..) Mi-aş dori să văd un prim-ministru care ia atitudine şi când miniştrii lui greşesc”, a spus Gorghiu. 

Citește și: Alina Gorghiu, îngrijorată de declaraţiile şefei DNA

Șefa PNL a precizat că reacţiile ministerelor Sănătăţii şi Agriculturii privind cazul bebeluşilor de la Argeş arată că este o ”criză fără sfârşit”, Alina Gorghiu apreciind că în acest moment nu vede niciun orizont de rezolvare în privinţa situaţiei de la Argeş. 

Întrebată dacă consideră că această criză este aproape de final, Alina Gorghiu a comentat: ”Nu îmi dă senzaţia că situaţia este sub control, sunt neliniştită. Mai ieri, părea că se apropie de un deznodământ, dar astăzi, toate informaţiile repun pe tapet o criză care se pare că nu este deloc spre final”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă