12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăTechCe spune Liviu Dragnea despre posibilitatea de a deveni premier

Ce spune Liviu Dragnea despre posibilitatea de a deveni premier

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus că nu își dorește să devină premierul României. Social-democratul a făcut această precizare în condițiile în care a fost întrebat dacă pasul următor după câștigarea președinției PSD este funcția de prim-ministru. 

”Nu m-am gândit la funcția de premier. Obiectivul pentru 2016 este pregătirea celor două scrutine electorale și a noii generații de lideri politici”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3. 

Citește și:  UPDATE. Liviu Dragnea, SINGURUL candidat pentru șefia partidului. Șerban Pop și Daniel Savu au ieșit din cursă

Totuși, Dragnea nu a dorit să răspundă dacă situația se va schimba în cazul în care PSD câștigă alegerile din 2016. 

”Să ajungem acolo mai întâi. Nu vreau să spun nici că mă interesează nici că nu mă interesează. Ca să fac niste calcule pentru 2017/2018 at fi o mișcare greșită din partea mea. Cel mai important lucru acum pentru PSD este să câștigăm alegerile”, a subliniat Liviu Dragnea. 

De asemenea, Dragnea a arătat că, în ciuda faptului că este singurul candidat la șefia PSD; ar putea totuși să piardă funcția dacă nu este votat de 50% + 1 dintre social-democrați. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă