20.8 C
București
vineri, 7 iunie 2024
AcasăTechCezat Presa, despre moțiunea liberalilor: Vor fi și destule voturi de la...

Cezat Presa, despre moțiunea liberalilor: Vor fi și destule voturi de la PSD

Cezar Preda, copreședinte al PNL Buzău, este de părere că moțiunea de cenzură este un demers obligatoriu pentru opoziție și cu ocazia votului se va vedea cât de mare este interesul național al tuturor partidelor reprezentate în Parlament” și spune că deși social-democrații nu susțin moțiunea, crede că “vor fi și destule voturi de la PSD“, informează Agerpres.

Este cea mai simplă moțiune de cenzură depusă în ultimii 25 de ani, era obligatoriu să fie introdusă în momentul în care prim-ministrul a fost trimis în judecată, căci acesta este cel mai important ordonator de credite și nu poate coordona funcția pe care o ocupă în condițiile în care este trimis în judecată pentru infracțiuni care se pliază peste atribuțiunile sale de serviciu“, a declarat Preda.

Deputatul libera a mai spus că Victor Ponta nu poate să fie prim-ministru al unei țări democrate, să gestioneze fonduri publice, să gestioneze politica fiscală a României, să gestioneze și să gireze lupta împotriva evaziunii fiscale atât timp cât pentru aceste acuzații este trimis în judecată. În această țară, oricare din cei 300.000 de funcționari publici care îndeplinesc atribuțiunile de serviciu sunt suspendați din funcție în momentul în care sunt trimiși în judecată pentru asemenea infracțiuni“.

 

Cele mai citite

Federația Română de Sumo e gata să găzduiască dezbaterea dintre Șoșoacă și Piedone

Ilustrație: Marian Acramescu Chiar în ultimele ore ale campaniei electorale pentru alegerile locale am putea avea parte și de prima dezbatere între doi candidați...
Ultima oră
Pe aceeași temă