12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechCinci candidaţi în competiţia internă din PNL pentru alegerea candidatului la Primăria...

Cinci candidaţi în competiţia internă din PNL pentru alegerea candidatului la Primăria Bucureşti: Petre Roman, Ludovic Orban, Buşoi, Canacheu şi Udrişte

Prim-vicepreşpedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în competiţia internă din PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Bucureşti s-au înscris cinci candidaţi, respectiv Petre Roman, Ludovic Orban, Cristian Buşoi, Costică Canacheu şi Gheorghe Udrişte.

 

Întrebat dacă şi-a depus sau îşi va depune candidatura în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Bucureşti, Teodor Atanasiu a răspuns că nu a făcut acest lucru, precizând că sunt, în schimb, alţi cinci colegi de-ai săi care şi-au depus candidaturile.

“Nu mi-am depus candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti, dar avem colegi de partid care şi-au depus această candidatură. Noi avem un proces de selecţie internă a acestor candidaţi, un proces de selecţie care în luna noiembrie ne va da toate elementele pentru a lua decizia. Probabil pe la sfârşitul anului vom veni să ne prezentăm candidaţii”, a spus Atanasiu.

Teodor Atanasiu, care este copreşedintele organizaţiei PNL Bucureşti, a spus că în competiţia internă din PNL sunt cinci candidaţi la Primăria generală a Capitalei şi 29 la celelalte primării de sector.

Întrebat cine sunt candidaţii pentru Primăria generală, Atanasiu i-a nominalizat pe Petre RomanLudovic Orban, Cristian Buşoi, Costică Canacheu şi Gheorghe Udriște.

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu se află, duminică, alături de copreşedintele PNL Alina Gorghiu într-o vizită în judeţul Alba, urmând să participe la Cugir la manifestările cultural artistice organizate în cadrul Festivalului “Toamna Cugireană”. În program este inclusă şi o vizită la Spitalul din Cugir şi întâlniri cu reprezentanţii administraţiei locale şi cu liderii PNL din zonă.

Cele mai citite

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Gafa lui Târnovanu amână fiesta FCSB-ului! Meciul cu Farul se joacă cu titlul pe masă

FCSB a remizat în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-2, în etapa a șasea din play-off, și trebuie să mai aștepte pentru...

Nicu Ștefănuță: „Cetățenii vor putea să fie despăgubiți de primării dacă se îmbolnăvesc din cauza aerului poluat”

Românii care se îmbolnăvesc din cauza poluării pot cere despăgubiri autorităților locale, după ce directiva privind calitatea aerului a fost votată astăzi la Strasbourg...
Ultima oră
Pe aceeași temă