10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechCompetiție pentru locul lui Hellvig din PE

Competiție pentru locul lui Hellvig din PE

Mihai Țurcanu și Claudia Benchescu sunt următorii pe lista PNL de la alegerile europarlamentare care ar putea intra în discuția conducerii PNL pentru a prelua mandatul vacantat de Eduard Hellvig în cazul validării sale în funcția de director al SRI de către Parlament.

Mihai Țurcanu, fost președinte al ANSVSA, este în prezent secretar regional al PNL pentru regiunea Moldovei și fratele președintelui CJ Botoșani, Florin Țurcanu.

De asemenea, Claudia Benchescu este președintele organizației Cluburilor Studențești Liberale și a fost susținută pentru a figura pe lista pentru europarlamentare de TNL. Claudia Benchescu este logodnica vicepreședintelui PNL, Mihai Voicu.

Decizia conducerii PNL cu privire la persoana care va ocupa locul lăsat vacant de Eduard Hellvig, în cazul validării de Parlament la șefia SRI, ar urma să fie luată de conducerea PNL.

Cu toate acestea, persoana care va prelua mandatul de europarlamentar poate proveni și din rândul celorlalți supleanți de pe listă, existând precentul anului 2013, când conducerea  PNL a decis că Hellvig devine europarlamentarchiar dacă nu era următorul clasat pe listă.

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă