7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăTechCine se va ocupa de organizarea Convenției naționale a PNL

Cine se va ocupa de organizarea Convenției naționale a PNL

Liberalii au stabilit, luni, componența Comisiei de organizare a Convenției naționale, ținând cont de paritatea PNL – PDL, potrivit unor surse din PNL, citate de Mediafax. Astfel, urmează ca alegerile interne să se finalizeze cel târziu până la jumătatea lunii iunie. 

Comisiei de organizarea a Convenţie naţionale este formată din foştii membrii ai PDL: Daniela Campean (preşedinte), Lucian Bode, Cezar Preda, Ioan Bălan şi membri ai fostului PNL, precum: Cristian Olteanu, Florin Alexe, Claudia Benchescu, Cristi Chirteş, Nicoleta Pauliuc.

Comisia pentru modificarea Statului este formată din Daniel Buda, Cristina Trăila, Răzvan Prisca, Mircea Toader, Cristian Buican, Costică Canacheu, Victor Paul Dobre, Mihai Voicu, Cătălin Boboc (preşedinte comisie), au declarat, surse din rândul liberalilor, pentru Mediafax.

BPN a stabilit cu majoritate de voturi ca alegerile interne să se finalizeze până la jumătatea lunii iunie, a spus Turcan, la finalul şedinţei BPN.

„S-a decis cu o mare majoritate a celor prezenţi ca alegerile interne să se finalizeze cel mai târziu până la jumătatea lunii iunie, să existe două comisii de pregătire a aceste Convenţii interne (Comisia pentru organizarea Convenţie Naţionale şi Comisia pentru statut-n.r.), astfel încât PNL să poată să aducă după această Convenţie la decizie oameni politici buni, integri (…) şi dornici să reconstruiască PNL (…)”, a declarat preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan.


Pe aceeași temă:

Ludovic Orban și-a anunțat candidatura la șefia PNL: Vreau să transform partidul, ca să putem câștiga împotriva PSD

Ludovic Orban și-a anunțat candidature la funcția de președinte al Partidului Național Liberal (PNL) în cadrul Biroului Politic Național al liberalilor, desfășurat la Parlament. Acesta a precizat că dorește să schimbe în bine partidul, în așa fel încât să poate să câștige competițiile electorale împotriva PSD.


 Predoiu își explică intenția de a candida la conducerea PNL: Din competiție reală se nasc soluțiile și liderii buni

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a declarat că a anunțat în Biroul Politic Național intenția sa de a candida la funcția de președinte al partidului la congresul din anul 2017 și consideră că gestul său este în favoarea competiției în PNL.


 

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă