8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechCodul Fiscal, pe masa Coaliţiei după ce preşedintele l-a RESPINS. Ce s-a...

Codul Fiscal, pe masa Coaliţiei după ce preşedintele l-a RESPINS. Ce s-a decis ÎN LIPSA lui Ponta

UPDATE 15:38  Gabriel Oprea, preşedinte UNPR: Nu am discutat cu Liviu Dragnea despre candidatura sa la şefia partidului. Este normal ca premierul Ponta să anunţe decizia Coaliţiei pe Codul Fiscal.

UPDATE 15:08  Liviu Dragnea, coordonator PSD: Partidul trebuie să îl susţină pe Victor Ponta. M-a durut când Ponta a renunţat la şefia partidului.

UPDATE 15:06  Rovana Plumb, preşedinte interimar PSD, a declarat, luni, după terminarea şedinţei Coaliţiei: “Decizia care s-a luat va fi comunicată de premierul Victor Ponta. Alte comentarii nu am de făcut“.

CITEŞTE ŞI  Victor Ponta A PLECAT DIN NOU în Turcia. Când se întoarce

***

Rovana Plumb, preşedintele interimar al PSD, a declarat, luni, la intrearea în sediul partidului că în acest moment Coaliţia ia în calcul toate variantele posibile pentru punerea în aplicare a Codului Fiscal: asumarea răspunderii Guvernului, adoptarea prin ordonanţă de urgenţă şi convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară.

CITEŞTE ŞI  Preşedintele Iohannis a PROMULGAT Codul de procedură fiscală

Sunt în lucru trei variante: ori ordonanţă, ori prin asumare de răspundere, ori sesiune parlamentară, dar trebuie să discutăm în coaliţie“, a spus Rovana Plumb care a subliniat faptul că se ia în calcul adoptarea unei decizii “sustenabile“, dar aceasta va fi stabilită numai în urma discuţiilor în coaliţie.

CITEŞTE ŞI  Deutsche Welle, despre Codul Fiscal propus de Guvern: Populismul gregar al pesedismului dezlănţuit

La rândul său, Daniel Constantin, copreşedintele ALDE, Dani a declarat că în prezent se vor mai face amendamente, le studiem şi pe cele de la Cotroceni şi vom analiza. Cel mai important amendament se referă la reducerea TVA la 19%“, infromează Mediafax.

CITEŞTE ŞI  Nicolăescu, despre Codul Fiscal: O lege aflată în promulgare NU poate fi aprobată prin OUG sau prin ASUMAREA RĂSPUNDERII

Preşedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri Parlamentului spre reexaminare proiectul legii Codului Fiscal, invocând faptul că actul normativ poate fi pus în aplicare numai după o “riguroasă analiză” a implicaţiilor asupra bugetului consolidat.

UPDATE 16:01  Preşedintele a retrimis Cod Fiscal la Parlament. Aleşii nu au de gând să îşi întrerupă vacanţa

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă