13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechCrin Antonescu, despre ofiţerul acoperit: Dacă Traian Băsescu are ceva de spus,...

Crin Antonescu, despre ofiţerul acoperit: Dacă Traian Băsescu are ceva de spus, să spună, altfel e circ

Crin Antonescu, fostul preşedinte al PNL, a declarat, marţi, despre afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu privind existenţa unui ofiţer acoperit între candidaţii la prezidenţiale, că dacă are ceva de spus, şeful statului ar trebui să spună, altfel este ”un circ prin care încearcă să participe la campanie”, informează Mediafax.

Potrivit senatorului PNL, ”dacă preşedintele Traian Băsescu are ceva de spus, ar trebui să spună, dacă nu, este un circ prin care încearcă să participe la această campanie electorală şi probabil vor mai urma asemenea scheme”.

Despre faptul că şi PNL susţine necesitatea unei comisii de anchetă privind ofiţerul acoperit, Crin Antonescu a arătat că, în opinia sa, ”o comisie parlamentară de anchetă este un lucru nobil şi întotdeauna binevenit”, însă a precizat că greu de întrevăzut utilitatea ei.

"Să cheme candidaţii (…) «Eşti acoperit sau nu?» sau ar putea să cheme reprezentanţii Serviciilor şi cred că nu e de imaginat un serviciu care recunoaşte calitatea cuiva de ofiţer acoperit, nu îi permite nici legea şi nici logica de funcţionare a instituţiei respective. Sau să îl cheme pe domnul Băsescu, să îl întrebe ce a vrut să spună. Inutil. Spune la domnul Turcescu ce are de spus”, a comentat Antonescu.

Antonescu a ţinut să menţioneze că, aşa cum a afirmat, PSD nu va marşa la suspendare. ”V-aţi convins că am dreptate”, a adăugat senatorul liberal.

Cele mai citite

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Polonia va trimite trupe militare la Jocurile Olimpice de la Paris

Ministrul polonez al apărării a anunțat joi că țara sa va trimite întăriri militare, potrivit flashscore.ro. "Forțele armate poloneze se vor alătura coaliției internaționale...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...
Ultima oră
Pe aceeași temă