9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăTechCrin Antonescu, despre ofiţerul acoperit: Dacă Traian Băsescu are ceva de spus,...

Crin Antonescu, despre ofiţerul acoperit: Dacă Traian Băsescu are ceva de spus, să spună, altfel e circ

Crin Antonescu, fostul preşedinte al PNL, a declarat, marţi, despre afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu privind existenţa unui ofiţer acoperit între candidaţii la prezidenţiale, că dacă are ceva de spus, şeful statului ar trebui să spună, altfel este ”un circ prin care încearcă să participe la campanie”, informează Mediafax.

Potrivit senatorului PNL, ”dacă preşedintele Traian Băsescu are ceva de spus, ar trebui să spună, dacă nu, este un circ prin care încearcă să participe la această campanie electorală şi probabil vor mai urma asemenea scheme”.

Despre faptul că şi PNL susţine necesitatea unei comisii de anchetă privind ofiţerul acoperit, Crin Antonescu a arătat că, în opinia sa, ”o comisie parlamentară de anchetă este un lucru nobil şi întotdeauna binevenit”, însă a precizat că greu de întrevăzut utilitatea ei.

"Să cheme candidaţii (…) «Eşti acoperit sau nu?» sau ar putea să cheme reprezentanţii Serviciilor şi cred că nu e de imaginat un serviciu care recunoaşte calitatea cuiva de ofiţer acoperit, nu îi permite nici legea şi nici logica de funcţionare a instituţiei respective. Sau să îl cheme pe domnul Băsescu, să îl întrebe ce a vrut să spună. Inutil. Spune la domnul Turcescu ce are de spus”, a comentat Antonescu.

Antonescu a ţinut să menţioneze că, aşa cum a afirmat, PSD nu va marşa la suspendare. ”V-aţi convins că am dreptate”, a adăugat senatorul liberal.

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă