15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechCriticile lui Dragnea la adresa Guvernului Cioloș

Criticile lui Dragnea la adresa Guvernului Cioloș

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara că premierul Dacian Cioloş este mai puţin ferm decât credea. Liderul PSD a criticat mai mulți miniștrii tehnocrați, lăudându-l doar pe Vasile Dîncu, fost membru PSD și un apropiat al lui Dragnea.

Întrebat luni seară, la Antena 3, cum îl evaluează în acest moment pe premierul Cioloş, Dragnea a răspuns: „Mai puţin ferm decât credeam.

Liderul PSD a ironizat activitatea executivului, vorbind despre o „concurență” în ceea ce privește cel mai slab ministru. La cel mai slab (ministru – n.r.) este concurenţă foarte mare. Cred că cel mai slab ministru, cred că a fost cel al Sănătăţii. Încerc să-mi aduc aminte care a fost cel mai…E concurenţă mare, să ştiţi, la ultimul loc, aici. Cred că bătălia mare pentru 'lanterna roşie' (…) este la Sănătate, Agricultură şi Fonduri Europene, mă refer la fosta ministră, a adăugat liderul PSD.

Cât priveşte cel mai bun ministru din Cabinetul Cioloş, acesta l-a indicat pe viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Cred că cel mai bun ministru este Dîncu. Nu-şi vinde foarte mult ceea ce face, dar este ministerul (MDRAP – n.r.) care gestionează singurele programe care acum produc, singurele programe de investiţii publice, şi este singurul minister care funcţionează bine. De asemenea, Petre Tobă este un ministru foarte bun. Nu e un om spectaculos, dar Ministerul de Interne este gestionat foarte bine acum, Ministerul Apărării, la fel, a spus Dragnea. 

Întrebat care sunt şansele ca actualul Guvern să organizeze şi alegerile parlamentare din toamna acestui an, Dragnea a precizat că "50% posibil".

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă