17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăTechCum am devenit postacii lui Gabriel Oprea pentru o excursie la Veneția....

Cum am devenit postacii lui Gabriel Oprea pentru o excursie la Veneția. Reacția incredibilă a vicepremierului

UPDATE. Pe primul loc în concursul de postaci organizat de UNPR, cu un punctaj uriaș de 18.000 de puncte, era, până la suspendarea site-ului, Mioara Toma. Din verificările noastre reiese că aceasta ar fi preşedintele Organizaţiei de Femei a UNPR Teleorman.

UPDATE. Site-ul unde te puteai înscrie pentru a deveni postac în slujba UNPR ( în schimbul unor premii) a fost suspendat. Pe portalul http://social.unprbucuresti.eu nu mai apare decât  "UNPR – mesaje speciale" şi faptul că va fi disponibil curând. Totul pe fundalul roșu al siglei partidului vicepremierului Gabriel Oprea.

____________________________

Ceea ce unele partide fac cu perdea, Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR), partidul generalului Gabriel Oprea, o face cu concurs. Pe site-ul social.unprbucuresti.eu, formațiunea vice-premierului implicat în decesul de săptămâna trecută a polițistului rutier Bogdan Gigină a deschis o rețea de distribuire a mesajelor pozitive elaborate de către departamentul de comunicare al UNPR.

Deschideți galeria foto pentru a vedea cum arată sistemul de postări instituit de UNPR pentru a promova partidul și liderii săi.

Pentru a convinge cât mai mulți oameni să devină postaci și să se implice în crearea unei imagini pozitive a partidului, respectivul departament a instituit mai multe premii: pentru locul I, acordat celui mai eficient postac, se va acorda excursie de patru zile la Veneția, o alta pe plaiuri mioritice  pentru locul doi, și pentru locul trei o cină la un restaurant de lux din capitală. Distribuirea mesajelor pozitive ale UNPR le-ar putea aduce un fericiți și cinci „mențiuni culturale”, constând în audiobookuri cu poezii ale marilor poeți români. Aceste premii sunt lunare, dar concursul continuă până pe 10 septembrie 2016, în preajma alegerilor parlamentare.

Pentru a ajunge la aceste premii, un concurent care se înscrie în concursul de postaci al UNPR trebuie să obțină un număr cât mai mare de puncte. Acestea se obțin relativ simplu, după cum urmează: pentru un like oferit unei postări pozitive despre activitatea partidului sau a conducătorilor săi (sunt multe, în special cu Gabriel Oprea și cu primarul sectorului 2 din București, Neculai Onțanu) concurentul obține 15 puncte.

Pentru distribuirea pe Twitter, Google plus sau pe Facebook, se mai primesc 15 puncte. Cel mai puțin apreciat este comentariul, pentru că un concurent primește  doar 10 puncte. După ce am dat like, cu un nume fals – Izabela Doia –  paginii de Facebook indicată de către UNPR și ne-am abonat la newsletter (condiții obligatorii), am obținut primele 45 de puncte. De asemenea, am câștigat insigna „Te cunosc de undeva”.

Cei care intră în competiție abia acum au de recupreat un handicap uriaș, deoarece în clasamentul postacilor conduce o domnișoară, cu 18.400 de puncte, urmată de un domn, cu 17.000 de puncte (locul trei are puțin peste 1.500 puncte, deci se joacă). Sigur, cu muncă asiduă și abnegație totul se poate. Iar rețeta este foarte simplă. Se pot obține puncte dacă iei bonusul extrem, zilnic, de 200 de puncte, dacă distribui un articol despe UNPR de 5 ori în aceeași zi (de obicei sunt știri/informații la zi sau laudative despre partid, membrii sau organizații locale, de sector și acțiuni ale acestora).

Ca să îți mângâie orgoliu, dar și pentru că domnul Oprea iubește gradele, în timp ce înaintezi spre premiul cel mare nu mai ești ucenic (stadiu prim, la care am ajuns după câteva likeuri și shareuri și un total de 45 de puncte și care este al doilea ierarhic după cel de debutant), ci devii,  la 200 de puncte, ințiat, la 500 călător, la 1000 – veteran, 1.500 – experimentat, 2.500 – campion, iar dacă ești tare cu nervii, poți dobândi insigna de legendă când ajungi la 10.000 de puncte.

Se pare că demersul UNPR este unul care se bucură de succes, siteul unde se desfășoară cncursul funcționând foarte greu, probabil din cauza traficului. Am încercat să aflăm de la Neculai Onțanu, președintele UNPR București, care este scopul acestui concurs al postacilor, organizat la vedere, însă acesta nu a răspuns la telefon. 

Cele mai citite

Guvernul amână taxa pe lux până pe 30 aprilie

Marcel Boloș, ministrul Finanțelor susținut de PNL, a anunțat, la finalul ședinței de Guvern de marți, că termenul pentru impozitul de 0,5% pentru clădirile...

Unul dintre liderii grupării Hells Angels din România a fost prins în Spania

O anchetă germano-spaniolă, sprijinită de Europol, a vizat o rețea infracțională implicată în traficul de droguri și de arme de foc. Liderul rețelei coordona...
Ultima oră
Pe aceeași temă