19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechCum comentează Dragnea numirea lui MRU la SIE

Cum comentează Dragnea numirea lui MRU la SIE

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la TVR, că nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE este nepotrivită, mai ales în condițiile în care este simbolul PDL.

”Cred că o asemenea nominalizare trebuia făcută într-o discuție, în CAST, într-o întâlnire cu partidele politice. Așa s-a întâmplat și la SRI. Noi am vorbit azi în partid. Cred că e foarte greu să votăm așa ceva”, a subliniat Dragnea.

În acest context, liderul PSD a ținut să precizeze că PSD nu va susține numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia Serviciului de Informații Externe.

”Mi-e foarte greu să cred cu PSD i-ar putea acorda vot de încredere lui MRU. Prestația pe care a avut-o la Guvern, face  aproape imposibilă decizia de a-l susține”, a declarat Dragnea.

Senatorul liberal, Mihai Răzvan Ungureanu, a fost nominalizat, miercuri, pentru funcţia de director al Serviciului de Informații Externe, a anunţat Administraţia Prezidenţială într-un comunicat. 

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, l-a nominalizat pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe pe domnul Mihai-Răzvan Ungureanu. Conform prevederilor constituționale, domnul Președinte Klaus Iohannis i-a înștiințat, printr-o scrisoare oficială, pe președinții celor două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre în acest sens", se mai arată în comunicatul Palatului Cotroceni.

Teodor Meleşcanu a demisionat, pe 22 septembrie 2014, din funcţia de director al SIE, pentru a candida la alegerile prezidenţiale.

 

Cele mai citite

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă