12.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăTechDacian Cioloș, discuții cu Traian Băsescu. Ce a anunțat șeful Mișcării Populare

Dacian Cioloș, discuții cu Traian Băsescu. Ce a anunțat șeful Mișcării Populare

UPDATE: Liderul Mișcării Populare, Traian Băsescu, a declarat că va susține Guvernul Cioloș, însă a pus câteva condiții: legea sănătății, trecerea la 200 de deputați și 100 de senatori, alegerea primarilor în două tururi. 

De asemenea, fostul președinte a declarat că cel mai probabil Mișcarea Populară va fi un partid de Opoziție.

Premierul desemnat Dacian Cioloş s-a întâlnit, joi, cu liderul Mişcării Populare Traian Băsescu. Fostul preşedinte l-a însoțit pe premierul desemnat la ieşirea din sediul formaţiunii şi i-a urat “mult noroc”, relatează Mediafax. 

Dacian Cioloş a stat la sediul PMP aproximativ o jumătate de oră.

Citește și: Dacian Cioloş s-a întâlnit cu Mircea Geoană. Ce a declarat premierul desemnat

Premierul desemnat a început miercuri o primă serie de discuţii cu partidele politice, având întâlniri cu liderii PNL, UNPR, ALDE, UDMR, PSD.

De asemenea, joi, premierul desemnat s-a întâlnit cu conducerea PSRO, apoi a mers la sediul Mişcării Populare.

Dacian Cioloș urmează să aibă o întâlnire, în cursul serii, cu liderul Partidului Naţional Democrat Daniel Fenechiu.

Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Cioloș a fost desemnat, marți, de către președintele Klaus Iohannis, pentru funcția de premier, Iohannis precizând că soluția agreată cu partidele politice, cu foarte mici excepții, este cea a unui guvern de tehnocrați.

Dacian Cioloş a precizat, joi, că va prezenta la sfârşitul săptămânii componenţa Cabinetului pe care îl propune, menţionând totodată că va avea sâmbătă o nouă serie de discuţii cu partidele politice.

 

 

 

Cele mai citite

TikTok Lite ar putea fi suspendat în Europa, spun autoritățile de reglementare din UE

O caracteristică cheie a noii aplicații TikTok, TikTok Lite, ar putea fi suspendată în Uniunea Europeană dacă oficialii companiei nu aduc argumente cu privire...

Minaur Baia Mare, eșec drastic în turul semifinalei Cupei EHF

Minaur Baia Mare a pierdut prima manșă a semifinalei din EHF European Cup, disputată în deplasare, cu echipa islandeză Valur Reykjavik, cu scorul de...

TVR difuzează o serie de programe dedicate JO PARIS 2024

Legendele, prezentul și viitorul olimpismului românesc se întâlnesc la TVR în seriile „#Învingătorii”, „#Eroii” și „#Speranțe”. Aceste emisiuni aduc în prim-plan poveștile de succes...
Ultima oră
Pe aceeași temă