17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăTechDaniel Barbu a uitat de datoria pe care o are la şeful...

Daniel Barbu a uitat de datoria pe care o are la şeful său de partid

Senatorul ALDE Daniel Barbu a uitat să treacă în declaraţia sa de avere de faptul că are o datorie din timpul campaniei electorale de 44.500 lei la şeful său de partid, datorie care a fost trecută, însă în declaraţia de avere a lui Călin Popescu Tăriceanu. 

La capitolul ”plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate”, Călin Popescu Tăriceanu a trecut şi un împrumut de 44.500 lei acordat lui Daniel Barbu, care nu apare însă în declaraţia fostului candidat la Primăria Capitalei.

”Am uitat probabil să o trec. Nici nu m-am gândit la ei când am scris declaraţia. O să fac rectificarea luni. Sunt banii de campanii, pe care o să-i recuperăm şi o să restitui împrumutul”, a declarat pentru Mediafax senatorul Daniel Barbu. Senatorul Daniel Barbu a candidat la Primăria Generală a Capitalei din partea ALDE. El a obţinut 17.455 voturi, adică 3,04% din opţiunile electoratului care s-a prezentat la vot. 

Alţi lideri politici care şi-au împrumutat partidele în campanie sunt copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, care au împrumutat PNL cu câte 45.000 de lei, potrivit declaraţiilor de avere ale celor doi.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă