13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechDe ce spune Gabriel Oprea că negocierile pe Codul Fiscal "se armonizează"

De ce spune Gabriel Oprea că negocierile pe Codul Fiscal “se armonizează”

Gabriel Oprea, liderul Uniunii Naţionale pentru Progresul României, a declarat, joi, după ce a plecat de la consultările pe Codul Fiscal, că dialogul a fost “constructiv” şi că “lucrurile merg spre concluziile de la discuţia tehnică între partide“, relatează Mediafax.

Dialogul s-a dovedit foarte constructiv, ştiţi foarte bine că şi UNPR a propus dialog, a fost dialog tehnic, acum este dialog la nivelul liderilor de partide parlamentare şi cred că este un dialog constructiv şi se va vedea acest lucru, lucrurile se armonizează ceea ce este până la urmă în interesul României. Vor ieşi colegii mei şi din coaliţie şi din opoziţie şi o să vedeţi că a fost foarte importantă această întâlnire, lucrurile se armonizează“, a declarat preşedintele UNPR Gabriel Oprea, precizând că a fost nevoit să plece înaintea încheierii discuţiilor pentru că are alte “activităţi”.

CITEŞTE ŞI  ULTIMELE NEGOCIERI pe Codul Fiscal. Ce NOI propuneri au partidele. Gabriel Oprea a plecat de la consultări

Cât despre reducerea TVA la 20 de procente, Oprea a spus că Veţi fi surprinşi plăcut fiindcă lucrurile merg cam spre concluzia de la discuţia tehnică, liderii de partdide acum se armonizează şi veţi vedea că a fost foarte bună întâlnirea până la urmâ pentru o problemâ foarte importantă România“.

Solicitat să răspundă dacă era oportună şi prezenţa ministrul de Finanţe la această întâlnire, liderul UNPR a spus că Eugen Teodorovici a fost la la întâlnirile tehnice, unde s-au întâlnit toţi reprezentanţii partidelor, PSD fiind reprezentat prin Teodorovici.

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă