10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechDeclaraţii surprinzătoare. Gorghiu vrea ca Antonescu să revină în prim-plan

Declaraţii surprinzătoare. Gorghiu vrea ca Antonescu să revină în prim-plan

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu spune că şi-ar dori “o prezenţă cât mai activă” a fostului lider liberal Crin Antonescu în politică. Liderul liberal afirmă că se consultă în luarea deciziilor politice cu foştii preşedinţi ai partidului, inclusiv cu Antonescu, informează Mediafax.

“Eu mi-aş dori, i-am spus-o şi personal, o spun şi public, mi-aş dori o prezenţă cât mai activă din partea domnului Crin Antonescu în politica românească. Este un personaj al cărui loc nu va putea fi luat niciodată de nimeni. Dar îşi gestionează cum consideră domnia sa prezenţa politică”, a spus Alina Gorghiu.

Citeşte şi: Alina Gorghiu susţine că Ponta nu a vrut să voteze legea alocaţiilor

Ea a precizat că Antonescu este, în calitate de fost preşedinte, membru de drept în conducerea Biroului Politic Naţional.

“Este un loc pe care niciodată nimeni n-o să i-l ia. Mi-aş dori foarte tare să fie prezent alături de noi în permanenţă. Este opţiunea domniei sale”, a adăugat copreşedintele PNL.

Citeşte şi: PNL impune noi sancţiuni pentru penalii partidului. Dar numai pentru viitor

Alina Gorghiu a menţionat că se consultă frecvent cu Crin Antonescu, cu Mircea Ionescu Quintus şi cu foşti preşedinţi liberali, “pentru că aşa e firesc”.

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu declara, miercuri, în cadrul concertului aniversar al PNL, că este “ultima oară când se adresează unei asemenea adunări liberale” şi că le urează să aibă puterea de apăra Parlamentul şi prezumţia de nevinovăţie, chiar dacă sunt arestaţi adversari politici.

Cele mai citite

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă