9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechDeputații PSD vor prezenta Biroului permanent cererea de revocare a lui Zgonea...

Deputații PSD vor prezenta Biroului permanent cererea de revocare a lui Zgonea de la șefia Camerei

Deputaţii PSD au decis, marţi, în unanimitate, să prezinte Biroului permanent solicitarea de revocare a lui Valeriu Zgonea de la şefia Camerei Deputaţilor, a anunţat liderul Marian Neacşu, citat de Agerpres.

El a arătat că nu s-a discutat şi despre un posibil înlocuitor: “Trebuie să avem o decizie politică în BPN (al PSD – n.r.)”, a adăugat el. 

Potrivit acestuia, “un singur argument este cât se poate de evident” în privinţa lui Valeriu Zgonea: “nu mai este membru al PSD”. 

Citește și:  Reacția lui Zgonea, după ce Ponta i-ar putea lua locul la Camera Deputaților

Întrebat dacă s-a discutat despre nominalizarea lui Victor Ponta la funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Neacşu a spus: “Nu am discutat despre aceste lucruri. Recunosc, în calitate de conducător al lucrărilor din Cameră, am încercat să obţin un punct de vedere de la dl Ponta. Nu mi l-a dat”. 

Liderul deputaţilor PSD îl susţine pe Victor Ponta ca succesor al lui Zgonea şi nu crede că absenteismul acestuia sau dosarul sunt impedimente în această privinţă. 

“Da, eu personal îl susţin. Cu ocazia asta are posiblitatea să îşi îmbogăţească palmaresul de prezenţă. Dl Ponta este parlamentar de trei sau chiar patru mandate, a fost secretar al Camerei Deputaţilor o bună perioadă de vreme. Cred că a fost ‘updatat’ la schimbările regulamentare. Nu cred că asta va fi o problemă”, a motivat Neacşu. 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă