30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăTechDeputatul PSD Cătălin Rădulescu susține că protestatarii din Piața Victoriei ar trebui...

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu susține că protestatarii din Piața Victoriei ar trebui alungați cu tunuri cu apă: Mi-am păstrat arma cu care am tras la revoluție. Sunt pregătit să ies să trag imediat. Dacă mă apucă pe mine vreo nebunie, pot să ies unde vreau eu

 Deputatul PSD Cătălin Rădulescu consideră că protestatarii din Piața Victoriei ar trebui să fie alungați cu tunuri cu apă, întrucât nu mai au motiv să manifesteze și pentru a evita ca locul să fie transformat într-un maidan.

Într-un interviu pentru „Adevărul” deputatul Cătălin Rădulescu susține că oamenii care au ieșit să protesteze în Piața Victoriei au fost manipulați.

„Pentru ce se mai duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi de ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile cu apă dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm un loc în maidan. Nu poţi în fiecare zi un loc să-l transformi într-un maidan. Să stea ca proştii în fiecare seară acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii? Nu au ieşit pentru nicio ordonanţă. Au fost scoşi în stradă şi manipulaţi groaznic de cine a avut interes să îi manipuleze. Mulţi ies în stradă la orice e dat pe Facebook şi au fost aduşi de la multinaţionale", a adirmat el.

Totodată, social-democratul argeșean afirmă că și-a păstrat arma cu care a tras la revoluție, astfel că este pregătit să iasă „imediat”.

„Eu arma cu care am tras la revoluţie mi-am păstrat-o. Niciodată n-am vrut să o dau, o ţin acasă ca şi armă de panoplie. Am certificat de colecţionar, nu o să mi-o ia nimeni în viata vieţilor şi o ţin că poate vreodată mai vine cineva cu vreo o idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi. Sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat, imediat", a mai spus Cătălin Rădulescu.

Întrebat dacă se gândeşte să iasă în Piaţa Victoriei, social-democratul a răsuns: „Pot să ies unde vreau eu. Dacă mă apucă pe mine vreo nebunie, pot să ies unde vreau eu. E dreptul meu şi riscul meu şi hotărârea mea în momentul ăla".

În 5 decembrie, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv pe deputatul PSD Cătălin Rădulescu la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, într-un dosar în care este acuzat de dare de mită şi de administrarea unei firme, faptă incompatibilă cu calitatea sa de parlamentar.

Cele mai citite

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

TOP 5 abilităţi esenţiale care te vor propulsa în carieră

Indiferent de traseul pe care-l alegi în carieră, vei avea nevoie de mai mult decât cunoştinţe specifice pentru a avansa. Soft skills sau abilităţile...
Ultima oră
Pe aceeași temă