15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechDoliu în PSD. Deputatul de Timiș Gheorghe Ciobanu a murit

Doliu în PSD. Deputatul de Timiș Gheorghe Ciobanu a murit

Deputatul PSD de Timiş Gheorghe Ciobanu a murit, marţi dimineaţă, în urma unui infarct, potrivit Mediafax

Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a declarat că parlamentarul în vârstă de 50 de ani nu avea probleme de sănătate şi ducea o viaţă sănătoasă.

“Ce pot să spun? Nu mai sunt cuvinte. Era colegul meu de bancă în Camera Deputaților. A dus o viață sănătoasă în ultimii cinci ani. Sunt șocat”, a declarat Sorin Grindeanu.

Gheorghe Ciobanu s-a născut în 22 septembrie 1964, în comuna Crâmpoia, din județul Olt. Deputatul PSD era căsătorit și avea trei copii.

Din decembrie 2008, a fost deputat în Parlamentul României. De asemenea, timp de un an, din 2007 până în 2008, a fost consilier local în cadrul Consiliului Local Timișoara, iar în anul 2007 a fost și subprefect. În perioada 2002 – 2004, Gheorghe Ciobanu i-a fost consilier președintelui Consiliului Judetean Timiș de la acea vreme, Dan Ioan Şipoş.

Anterior, deputatul Gheorghe Ciobanu a lucrat în cadrul Direcției Vamale Timiș, din 1990, iar din 1999 şi până în 2001 a ocupat funcţia de director al instituţiei.

Cele mai citite

Marmaris, Izmir sau Antalya: tu unde mergi vara aceasta?

Vrei să mergi vara aceasta în Turcia? Poate fi destinația ideală pentru o vacanță de poveste.  Vei putea face sporturi nautice, te vei relaxa la...

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă