13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăTechVIDEO Dragnea, atac sub centură la Iohannis. Îl acuză de bigamie...

VIDEO Dragnea, atac sub centură la Iohannis. Îl acuză de bigamie politică

Liviu Dragnea a declarat luni, într-o conferință de presă susținută la Baia Mare, că Klaus Iohannis, candidatul ACL la preşedinţia României şi primar al municipiului Sibiu, este într-un caz de ”bigamie politică”- Vicepremierul mai susţine că Iohannis acuză proiectul prin care primarii pot opta pentru un partid, deşi el a făcut exact acest lucru.

Dragnea a mai adăugat “Sincer, nu am crezut că aest domn are atâta ipocrizie încât să acuze un proiect de act normativ care ar da posibilitatea aleşilor locali să facă exact ceea ce a făcut dumnealui. Domnul Iohannis a candidat în 2012 pentru Primăria Sibiului pe listele Forumului Democrat German şi a migrat la PNL”. 

“Dincolo de asta, domnul Iohannis se găseşte într-un caz de bigamie politică. Este preşedinte PNL şi este în continuare membru în Forumul Democat German. De ce este moral pentru Klaus Iohannis să migreze de la organizaţia pe listele căreia a candidat la PNL şi ar fi imoral pentru ceilalţi primari din România să poată să aibă o astfel de opţiune? De ce este posibil pentru domnul Iohannis şi nu ar avea dreptul ceilalţi primari?”, a mai spus Dragnea.

El a adăugat că era mai bine ca Iohannis să fi tăcut decât să aducă el acuze.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Suceava, că în prezent foarte mulţi aleşi locali activează pentru alte partide şi propune ca pentru o perioadă de două săptămâni să existe posibilitatea ca aleşii locali să îşi aleagă partidul fără să îşi mai piardă mandatul, precizând că este necesară o Ordonanță de Urgență în acest sens.

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a susținut că adoptarea unui astfel de proiect ar fi o eroare, pentru că ar aproba migrația politică.

”Ar fi o eroare mare de tot dacă Guvernul Ponta ar da ordonanța prin care s-ar aproba migrația politică a primarilor, la fel ca și legea amnistiei și a grațierii pe care și-o doresc foarte mulți din PSD. Eu sunt total împotriva unei astfel de înlesniri. Trebuie să terminăm odată cu migrația politică, trebuie să facem politică pentru România, pentru români, pentru economie, și nu de dragul grupurilor de interese oculte din interiorul partidelor”, a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/18f79e4f471ea306b0c9170c745c6dbb/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Militarii rezerviști vor să protesteze în Capitală

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să organizeze un miting de protest în Capitală, în data de 7 iunie anul curent. Vă prezentăm solicitarea transmisă de...

Bistrița: Un traficant de droguri este acuzat că a violat o minoră

La data de 16 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus...
Ultima oră
Pe aceeași temă