12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTechDragnea: Cineva în PSD m-a trădat şi pe mine, şi pe Victor...

Dragnea: Cineva în PSD m-a trădat şi pe mine, şi pe Victor Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că în partid a existat o persoană care l-a “trădat”, atât pe el, cât şi pe Victor Ponta, potrivit Mediafax

De asemenea, Dragnea a subliniat că mesajul său, de pe Facebook, despre relaţia cu premierul a fost dat mai mult pentru colegii din PSD, şi nu pentru Ponta, care a “înţeles” situaţia.

Solicitat de presă să explice dacă prin declaraţiile sale, potrivit cărora nu el a fost cel care a trădat în PSD, vrea să dea de înţeles că o trădare a existat totuşi în partid, Liviu Dragnea a evitat să dea explicaţii. Întrebat însă cine este cel care a trădat, liderul interimar al PSD a răspuns că este vorba despre “cineva care ne-a trădat şi pe mine şi pe Victor (Ponta – n.red)”.

Citește și: Liviu Dragnea îl ATACĂ pe Ponta: Dacă a existat TRĂDARE, nu a fost din partea mea

În privinţa comentariilor de pe pagina lui de Facebook cu privire la relaţia cu Victor Ponta, Dragnea a precizat că a simiţit nevoia să dea aceste explicaţii mai mult pentru ceilalţi colegi din PSD, deoarece cu Victor Ponta a discutat şi acesta “înţelege” situaţia. “Am fost foarte sincer acolo şi nu mai vreau să spun în fiecare zi aceleaşi lucruri. Victor Ponta rămâne prietenul meu, nici cu gândul, nici cu fapta nu voi face nimic împotriva lui, ba dimpotrivă”, a completat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care vorbeşte despre “prietenia” sa cu Victor Ponta. Liderul interimar al PSD a precizat că deşi premierul este printre puţinii oameni la care ţine cu adevărat, relaţiile dintre ei în ultima vreme par să se fi “răcit” după gesturile “anapoda” ale lui Ponta, când acesta a părăsit “regulile prieteniei”.

În acest context, Dragnea mai vorbeşte despre trădare. “Am auzit cuvântul trădare, şi, probabil, îl voi mai auzi. Cei care mă cunosc ştiu că acest cuvânt, dacă a existat vreodată între noi doi, nu se referă la mine. Sînt un provincial sentimental, cu păcatele şi cu limitele lui, iar prietenia e o limita pe care m-am străduit mereu să n-o încalc”, a mai scris Dragnea.

Deşi cei doi social-democraţi au invocat frecvent “prietenia” care îi leagă, la şedinţa Comitetului Executiv al PSD în care Liviu Dragnea a fost ales preşedinte interimar al partidului, Victor Ponta a susţinut-o pe Rovana Plumb şi a lipsit de la vot.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă