18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăTechDragnea: Ministrul Dezvoltării a avut o întâlnire informală cu grupul UNPR

Dragnea: Ministrul Dezvoltării a avut o întâlnire informală cu grupul UNPR

Ministrul Dezvoltării, Vasile Dâncu, a participat, marţi, la o întâlnire informală cu grupul parlamentar UNPR, a precizat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Liderul PSD a declarat că în cadrul întâlnirii nu s-au discutat chestiuni politice, ci “a fost pur şi simplu o întâlnire informală”, care a durat 15-20 de minute şi că “nu a fost nimic special sau important”. Mai mult, Dragnea a spus că fiecare membru al Cabinetului va participa la întâlniri.

“Domnul Dâncu a fost invitat la mai multe grupuri parlamentare, unde a fost prezent. Ieri a fost invitat la grupul parlamentar UNPR, unde a fost prezent. Fiecare membru al Cabinetului a fost şi va fi chemat în perioada următoare să participe la întâlniri, la grup. Şi noi înainte mergeam la grupuri, aduceţi-vă aminte că eu am fost chiar la grupul PDL atunci când eram ministru”, a declarat Dragnea în Parlament.

Întrebat dacă s-a discutat despre o alianţă între PSD şi UNPR, Dragnea a spus că, în prezent, nu este “o alianţă înregistrată la tribunal”.

Mai mult, Liviu Dragnea a precizat că la începutul lunii ianuarie PSD va lua o decizie, privind politica de alianţe în 2016, dacă vor fi făcute şi cu cine. 

Cele mai citite

Alexandru Rafila e convins: “Calitatea asistenţei medicale se va îmbunătăţi simţitor”

La ceremonia oficială de inaugurare a lucrărilor de construcție a Spitalului Regional de Urgență Cluj, desfășurată sâmbătă, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a subliniat că...

Papa Francisc spune că tensiunile și dezbaterile sunt inevitabile într-o societate modernă

Argumentele și tensiunile sunt inevitabile în societatea modernă și nu ar trebui să fie ascunse sub preș, a declarat sâmbătă Papa Francisc, avertizând că...

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters. Tang Renjian,...
Ultima oră
Pe aceeași temă