6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechDragnea: Să fie clar, la alegerile din 11 decembrie, Gabriel Oprea NU...

Dragnea: Să fie clar, la alegerile din 11 decembrie, Gabriel Oprea NU va fi pe listele PSD

Fostul lider UNPR, Gabriel Oprea, nu se va afla pe listele PSD pentru parlamentare, a decarat, miercuri seara, președintele PSD Liviu Dragnea, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Liderul social democrat a ţinut să precizeze că susține lupta împotriva corupției.

“1. Am susținut și susțin lupta împotriva corupției!

2. Ca să fie clar pentru toată lumea: la alegerile din 11 decembrie, Gabriel Oprea NU va fi pe listele PSD!”, a spus Dragnea pe Facebook.

Gabriel Oprea a declarat miercuri seara, la Antena 3, întrebat dacă va mai candida pentru Parlament, că nu va mai face acest lucru și că a ieșit din politică, informează Agerpres.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marți că el ar fi votat în favoarea cererii DNA pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea, dacă ar fi fost în Senat, deoarece consideră că ”toată lumea trebuie să beneficieze de lipsa de imunitate”.

“Eu aș fi votat pentru cererea venită de la DNA, dar nu am căderea să judec, eu nu-mi permit să judec, îmi înfrânez dorința de a critica sau de a judeca pentru că acei oameni au totuși în spate un vot. Eu, dacă aș fi fost în Senat, aș fi votat ‘pentru’, deoarece cred că toată lumea trebuie să beneficieze de lipsa de imunitate. Este altă discuție despre cum se întâmplă lucrurile în justiție, este cu totul altceva, dar toți trebuie să fim egali. Eu nu am beneficiat de imunitate și nici nu vreau să beneficiez vreodată”, a declarat Dragnea.

El a reafirmat că este adeptul să nu mai existe niciun fel de imunitate, nici măcar pentru președintele țării.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă