6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechDragnea: UNPR și PMP nu vor avea niciun fel de colaborare. Când...

Dragnea: UNPR și PMP nu vor avea niciun fel de colaborare. Când se va organiza Congresul PSD

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus că este convins de faptul că între UNPR, organizație apropiată PSD, și PMP nu va exista niciun fel de colaborare.

Președintele interimar PSD a participat la o conferință, la Timișoara, în care a propus două perioade pentru Congres: 15 octombrie – 1 decembrie şi sfârşit de ianuarie – început de martie, conform Mediafax.

“Mă interesează, în primul rând, să fie organizat (Congresul – n.r) într-o zi în aşa fel încât să fie foarte bine pentru partid. Din două, trei puncte de vedere. Într-adevăr, este nevoie de cel puţin o lună şi jumătate pentru a se stabili candidaturile”, a spus liderul psd-ist.

Întrebat dacă PSD va înceta colaborarea cu UNPR, în cazul în care acest partid ar discuta cu PMP,Liviu Dragnea a răspuns că este abolut sigur că “nu va exista niciun fel de colaborare între UNPR şi PMP”.

“Sunt absolut sigur că nu va exista niciun fel de colaborare între UNPR şi PMP. Eu îl cunosc foarte bine pe domnul Oprea (Gabriel Oprea, preşedintele UNPR – n.r.) şi sunt sigur că nu va colabora cu domnul Băsescu şi cu PMP”, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a participat, sâmbătă, la Timişoara, la Consiliul Judeţean al PSD Timiş, fiind însoţit şi de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă