9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechDragnea anunță că îl va da în judecată pe Vanghelie

Dragnea anunță că îl va da în judecată pe Vanghelie

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, duminică seară, într-o emisiune la Antena 3, că îl va da în judecată pe edilul sectorului 5, Marian Vanghelie, pentru calomnie.

"Marian Vanghelie va răspunde în instanță pentru declarațiile sale. O să îl dau în judecată pentru că a spus că eu am vreo implicare pentru că aș fi decis ca în străinătate să nu fie făcute secții suplimentare de vot.”, a spus Dragnea 

Liviu Dragnea susţine că nu se teme de dosarul votului din diaspora. Asta pentru că, spune el, partidul nu s-a implicat în niciun fel în organizarea secţiilor de votare de peste graniţe. 

În plus, Dragnea i-ar fi spus ministrului de Externe de la acea vreme, Titus Corlăţean, să facă tot posibilul să respecte legea, pentru că altfel va fi luat la întrebări.

Președintele executiv al PSD susține că politicienii români trebuie să înceteze să facă afirmații grave și neadevărate.

"Despre ce a spus Marian Vanghelie că-şi toarnă colegii la DNA, s-o facă, cei care au greşit să plătească, dar şi pentru afirmaţiile mincinoase pe care Marian Vanghelie le-a făcut despre mine şi despre Victor Ponta, vă asigur că va plăti în instanţă. Sunt afirmaţii foarte grave şi neadevărate. Este cazul ca genul ăsta de afirmaţii să înceteze, dacă tot vorbim de o reformă a clasei politice şi a atitudinii politice. Trebuie să punem nişte limite de moralitate", a mai spus Liviu Dragnea.

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, duminică seara, în cadrul unei emisiuni la B1TV că îsi asumă toate declarațiile cu privire la Liviu Dragnea și împlicarea sa în organizarea alegerilor prezidențiale din diaspora.

Citește și: Reacția lui Vanghelie la amenințarea lui Dragnea

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă