14.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăTechDragnea spune că declaraţiile lui Oprea au produs "foarte multă tulburare în...

Dragnea spune că declaraţiile lui Oprea au produs “foarte multă tulburare în PSD”

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, joi, la Suceava că ultimele declaraţii ale preşedintelui  UNPR, Gabriel Oprea, referitoare la PSD, au produs “tulburare” în formaţiune, afirmând că acesta nu e un partid care se poate preda, să fie “speriat de declaraţii sau captiv în guvernarea pe care o conduce“, scrie Mediafax.

Nu este uşor să-i ceri unui partid ca PSD sau să aibă impresia PSD că e un partid care poate fi şantajat. Au fost reacţii foarte diferite şi a fost şi acesta un subiect de discuţii, ca să calmăm colegii, să le spunem că nu sunt probleme cu UNPR şi că relaţiile în coaliţie sunt bune. Dar genul acesta de declaraţii pot produce tot felul de neînţelegeri. Din acest motiv putem spune că nu putem fi captivi. Putem fi parteneri, dar nu putem fi captivi“, a spus Dragnea. El a explicat ulterior că interviul lui Gabriel Oprea a produs “foarte multă tulburare în PSD“.

Gabriel Oprea a amenințat cu retragerea de la guvernare dacă PSD “modifică pe furiș” Codul Penal în Parlament, el spunând că le-a transmis acest lucru și premierului Victor Ponta și PSD. “I-am spus-o și lui Victor Ponta, le-am spus-o și colegilor de coaliție. În momentul în care constatăm că se lucrează, de exemplu, la Codul acela penal – unii, pe furiș, vor să-l modifice – sau se dorește un atac asupra statului român, pe noi de pierd de parteneri“, declara Gabriel Oprea în emisiunea “După 20 de ani”, difuzată duminică la ProTV.

Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă