15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăTechElena Udrea: Diaconescu are șanse reale să învingă candidatul PSD la prezidențiale

Elena Udrea: Diaconescu are șanse reale să învingă candidatul PSD la prezidențiale

Președintele PMP Elena Udrea a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul său are încredere că deputatul Cristian Diaconescu va reuși să câștige alegerile prezidențiale.

”Am dat un vot candidatului PMP la președinția României, Cristian Diaconescu și ne-am asigurat că are sprijinul întregului partid. Mizăm pe un scor foarte bun în primul tur și credem că are șansa să intre chiar în turul II și să-l învingă pe candidatul PSD”, a declarat Udrea, conform B1TV.

”Ne-a asigurat că nu este candidatul iepure al nimănui, e un candidat care se luptă cu toată convingerea cu toate resursele pe care le are cu candidatul stângii și are convingerea că are șanse reale să învingă candidatul PSD”, a mai spus Elena Udrea.
 

”Am decis că un psartid care a obținut 6,8% la numai 4 luni de la înființare are un candidat propriu și indentitate proprie. Rămânem deschiși unei colaborări cu celelate partide și susținem că e nevoie să mergem împotriva PSD cu cel mai bun candidat pe care îl putem avea și anume Cristin Diaconescu”, a arătat președintele PMP.

Nu în ultimul rând, Elena Udrea a subliniat faptul că prioritatea Partidului Mișcarea Populară este lupta împotriva Guvernului Ponta.

Cele mai citite

Olympiakos Pireu, în prima finală europeană din istorie! Grecii au învins-o pe Aston Villa în dublă manșă

Olympiakos Pireu s-a calificat în finala Europa Conference League, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în fața englezilor de la Aston Villa,...

A început oficial campania electorală pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale a început oficial astăzi şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00. Autoritatea...

Caracteristicile adevăratului european

De Ziua Europei, cetățenii Bătrânului Continent au înțeles ce îi unește. Iată câteva criterii care caracterizează europeanul de astăzi: Să aibă o relație cu vecinul...
Ultima oră
Pe aceeași temă