13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechUPDATE Elena Udrea: Nu am ştiut că domnul Cristian Diaconescu a făcut...

UPDATE Elena Udrea: Nu am ştiut că domnul Cristian Diaconescu a făcut parte din “grupul 322”

Elena Udrea, noul prezidenţiabil al Partidului Mişcării Populare, a declarat într-o emisiune la postul B1 Tv că, în momentul în care Cristian Diaconescu a fost desemnat candidatul PMP pentru funcţia de preşedinte, nu a ştiut că fostul consilier prezidenţial a făcut parte din "grupul 322" şi că a votat pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Elena Udrea a mai precizat că, în acest context, Cristian Diaconescu nu este un candidat de dreapta.

Elena Udrea a mai declarat că în acest moment, în calitate de candidat PMP la funţia supremă în stat, că va discuta cu preşedintele Băsescu pentru a-i obţine sprijinul deoarece, susţine Elena Udrea,  doar ea îl poate bate pe  Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni.

Președintele PMP, Elena Udrea, a mai spus în emisiunea de la postul  B1 TV, că va avea un avantaj față de ceilalți candidați de dreapta la alegerile prezidențiale pentru că susține de 10 ani proiectul președintelui Traian Băsescu.

„Nu contează câți candidați sunt. Asta înseamnă o ofertă bogată pentru electoratul de centru-dreapta. Eu nu aș zice că la momentul ăsta Cristian Diaconescu este un candidat de dreapta. Mai degrabă aș vedea că ar putea să ia voturi din zona de centru-stânga”, a spus Elena Udrea.

„Diferența dintre mine și ceilalți care se gândesc să ia din electoratul lui Traian Băsescu este loialitatea față de proiectul lui Traian Băsescu. Eu de 10 ani sprijin acest proiect”, a mai spus Udrea.

Potrivit acesteia, electoratul de centru-dreapta se va mobiliza pentru vot, având această ofertă de candidaț

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă