18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechElena Udrea: PMP va vota moţiunea de cenzură depusă de ACL. Nu...

Elena Udrea: PMP va vota moţiunea de cenzură depusă de ACL. Nu avem orgoliile acestea cu “cine e primul”

Elena Udrea, preşedintele PMP,  a declarat, luni, că partidul său va vota moţiunea de cenzură depusă de ACL, deşi parlamentarilor PMP nu le-a fost solicitată semnătura de susţinere, informează Mediafax.  

Întrebată cum vede faptul că parlamentarii PMP nu au fost solicitaţi să semneze moţiunea de cenzură a ACL şi dacă acest gest nu reprezintă o formă de excludere, Udrea a precizat că, în acest moment, competiţia electorală pentru Preşedinţie îi face pe unii să slăbească opoziţia."Pentru ca o acţiune de opoziţie să fie puternică, ea trebuie susţinută de toţi cei care se declară azi în opoziţie", a subliniat Udrea.

Ea a menţionat că, de regulă, iniţiativele de contestare a Guvernului care vin din partea celor din ACL se referă la acţiuni ale Guvernului care afectează direct interesul politic şi electoral al ACL.

"De exemplu, atacarea Ordonanţei cu migraţia primarilor s-a făcut pentru că aceasta afecta direct cele două partide (PDL şi PNL, n.r.) pentru că foarte mulţi primari deja sunt cu arme şi bagaje la PSD", a spus Udrea.

ACL depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, acuzând că, prin promovarea unor acte normative, se urmărește fraudarea alegerilor prezidențiale.  Moțiunea de cenzură se intitulează ”Victor Ponta pune în pericol statul de drept! Opriţi fraudarea alegerilor de către PSD!”. Documentul cuprinde 12 pagini.

 

Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...
Ultima oră
Pe aceeași temă