15.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăTechVIDEO. Elena Udrea: Tot ce mi se întâmplă este din cauza declaraţiilor...

VIDEO. Elena Udrea: Tot ce mi se întâmplă este din cauza declaraţiilor mele despre generalul Coldea. Mă simt mai în siguranţă supraveghetă de poliţie

UPDATE 15:48  Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, că "nu are încredere aproape în nimeni în acest moment" şi că se simte ”mai în siguranţă supravegheată de poliţie”. Elena Udrea, în conferinţa de presă de la Palatul Parlamentului, a mai spus că deși nu este parte a sistemului știe cum funcționează.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/flowplayer’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/playernew/singleplayer_max/e756f12003041e4dc6ef32bfb30feeb4/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Elena Udrea: Vreau să fac câteva precizări legate de Gala Bute. Sunt vinovată că am vrut să-l aduc în România pe Lucian Bute. Am dorit ca acest meci să se întâmple în ţara lui. Dacă este o vină că am vrut să promovez România folosind imaginea unui mare sportiv, mi-o asum.

Elena Udrea:  A fost o oportunitate pe care mi-o asum, un ministru răspunde politic şi nu penal pentru oportunitatea asta. Ministerul Dezvoltării era singurul minister care putea atrage fonduri europene pentru promovarea brandului turistic, acea frunză.

Elena Udrea: Nu am putut noi organiza noi evenimentul pentru că nu eram în situaşai respectivă. Am contractat publicitate în cadrul galei doar în temeiul legii. Deşi am avut un contract pe o anumită sumă, ministerul a plătit mai puţin decât scria în contract deoarece firma domnului Obreja nu s-a achitat de sarcini.

Elena Udrea: Este clar că implicarea mea în dosar are legătură cu dezvălurile mele despre generalul Coldea de al SRI. Ce fapte noi să mai afli la o percheziţie după 4 ani. Sunt convinsă că mizeriile împotriva mea vor continua. Mă aştept la orice.

Elena Udrea: S-au activat toţi acoperiţii de presă, politicienii cu schelete în dulap, am văzut cum au sărit să mă acuze pe mine şi să spele imaginea generalului Coldea. Nu am încredere în acheta pe care domnul Coldea şi-o face singur. Nu am încredere în ancheta pe care o face Sebastian Ghită, care a fost nominalizat de mine, Verestoy Atilla, un parlamentar cu probleme.

Elena Udrea:  Am aflat în această toamnă înainte ca soţul meu să fie reţinut. Si doi, dacă marilor bărbaţi din România le este frică, mie de ce nu mi-ar fi frică?

Elena Udrea:  Controlul total a domnului Coldea este planul său. Acesta este planul domnului Coldea.

Elena Udrea:  Cred că societatea civilă ar trebui să apere justiţia şi instituţiile independente. 

Elena Udrea:  Nu voi contesta măsura pe care procurorul Morar a luat-o împotriva mea. Prefer să ştiu că sunt apărată de poliţie. Prefer să merg marţea şi vinerea la poliţie.

Elena Udrea: Tot ce mi se întâmplă este din cauza declaraţiilor mele. Îmi asum să fiu ea cea care detonează sistemul din interior. Deşi nu sunt parte a sistemului, ştiu cum funcţionează. 

Elena Udrea: Eu nu sunt parte a sistemului. L-am cunoscut din interior. Nu acuz cu nimic SRI-ul, este o instituţie foarte respectabilă. Domnul Coldea nu este SRI, este doar un om.

Cele mai citite

90 de minute pe Santiago Bernabeu sunt foarte lungi: Real Madrid-Bayern Munchen 2-1

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri...

Ucrainenii au atacat o rafinărie rusă cu drone la aproape 1200 km de graniță

Un atac ucrainean cu dronă a vizat o rafinărie rusă din republica Başchiria, situată la o distanţă de aproape 1.200 km de graniţa cu...

Rusia – Ucraina, ziua 785. Leo Docherty, ministrul britanic al Apărării: Trebuie să privim războiul din Ucraina în termeni de ani, nu de luni

Ministrul Apărării al Marii Britanii, Leo Docherty, avertizează că actualul război dintre Rusia și Ucraina trebuie privit "în termeni de ani, nu de luni". Oficialul...
Ultima oră
Pe aceeași temă