14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechEuroparlamentarul Cristian Buşoi vrea să îi ia locul lui Oprescu la Primăria...

Europarlamentarul Cristian Buşoi vrea să îi ia locul lui Oprescu la Primăria Capitalei

Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi a anunţat, joi, că se va înscrie în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei, informează Mediafax.

“În 15 iulie, potrivit calendarului asumat de PNL, îmi voi depune şi formal cadidatura pentru a intra în competiţia internă a partidului. Sunt nişte etape foarte clare de desemnare a candidaţilor, vor exista şi studii sociologice şi, de asemenea, vor fi consultate şi organizaţiile din Bucureşti”, a declarat Cristian Buşoi.

Europarlamentarul PNL, şi totodată copreşedinte PNL Sector 1, a precizat că este prematură o discuţie privind şansele sale de reuşită, însă a afirmat că va face tot ce îi stă în putinţă să îşi convingă colegii că poate fi o soluţie pentru probleme cu care se confruntă Bucureştiul.

“Cel mai important lucru este că îmi doresc să propun politici publice după modelul oferit României de preşedintele Klaus Iohannis, model validat şi sustinut în noiembrie 2014 prin votul majoritar al oamenilor”, a afirmat Buşoi.

Alina Gorghiu a declarat că miza partidului este să aibă cea mai bună candidatură pentru Primăria Capitalei şi că încurajează orice candidatură pentru competiţia internă a PNL.

“Nu am niciun fel de preferinţă pentru candidatul care va reprezenta PNL în competiţia pentru Primăria Generală. Ar fi incorect. Cristi Buşoi este prietenul meu, cu toate acestea, sunt convinsă că şi eu şi Vasile Blaga vom opta pentru cel care va sta cel mai bine în sondajele de opinie. Miza PNL este să mergem la Primăria Capitalei cu cea mai bună candidatură, cu cel mai bun candidat, astfel încât să avem şanse să cucerim inima electoratului din Bucureşti”, a declarat Alina Gorghiu.

Totodată, Gorghiu a afirmat că ea personal nu ia în calcul să candideze pentru funcţia de primar al Capitalei.

Gorghiu a refuzat să vorbească despre variantele PNL pentru competiţia internă, declarând că partidul este în plin proces de selecţie a candidatului, urmând ca “undeva în luna decembrie, peste tot în ţară, inclusiv în Bucureşti” să anunţe public care vor fi candiaţii săi la alegerile din 2016.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă