16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechFost pedelist important despre înscrierea lui Traian Băsescu în PMP: O iniţiativă...

Fost pedelist important despre înscrierea lui Traian Băsescu în PMP: O iniţiativă moartă

Mircea Toader, deputat liberal și o figură cunoscută al fostului PDL, a declarat, vineri, că înscrierea lui Traian Băsescu în PMP "este o iniţiativă moartă", deşi fostul preşedinte ar putea să mai revitalizeze acest partid. Toader a ținut să precizeze că el nu se înscrie în PMP.

"Traian Băsescu este un politician abil. Sigur că în momentul când intri într-un partid mai micuţ ai şanse să-l mai revitalizezi, dar după mine este o iniţiativă moartă… Ca partid, este fracţiune din Partidul Democrat, nu e altceva, cu Băsescu împreună, nu? Pentru că şi Băsescu a spus la revedere PD, rămân cu Elena Udrea”, a declarat Toader.

Întrebat dacă îi mai este dor de Traian Băsescu aşa cum ar fi afirmat în trecut, Toader a răspuns: "Traian Băsescu are lucrurile lui bune: uitaţi-vă că nu există un lider politic de nivelul lui, ca să fim cinstiţi (…). Traian Băsescu a fost, într-adevăr, pentru mine un conducător politic bun, deciziile pe care le-a luat sunt deciziile lui personale, dar pot să vă spun că pe mine nu m-a contactat nimeni din niciun partid din România, asta de vreo 15 ani de când sunt, nu vrei domnule să vii la noi? Nimeni".

Referitor la zvonurile înscrierii sale în PMP; Mircea Toader s spus că "pe mine m-au sunat cel puţin nu ştiu câţi – domnule, am auzit că te duci la PMP. Eu am spus inclusiv când a plecat Băsescu din PD şi a spus la revedere PD, eu am spus că am intrat în PD şi din acesta plec, când se va desfiinţa. S-a desfiinţat, e adevărat, dar e într-un alt partid. Când se va desfiinţa PNL ăsta mare, plec, dar nu apucaţi, că mă las de politică până atunci. Nu mă duc nicăieri, indiferent de cât de bine cotat sau cât de puţin cotat sunt, şi cu asta am încheiat".

Traian Băsescu s-a înscris, vineri, în PMP deoarece, spune el, vrea să își apăre cele două mandate de președinte al României.

Cele mai citite

FINS: numărul tinerilor participanți la IUF, interesați de finanțarea studiilor, a crescut anul acesta cu 30%

FINS a înregistrat anul acesta o creștere de 30% în rândul tinerilor interesați de finanțare pentru studiile în străinătate, în cadrul participării la IUF...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă