10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechFostul președinte CJ Argeș, deputatul Drăghici și 38 de PRIMARI și viceprimari...

Fostul președinte CJ Argeș, deputatul Drăghici și 38 de PRIMARI și viceprimari sunt trimiși în judecată

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Pitești  au dispus trimiterea în judecată a lui Constantin Nicolescu, fost președinte al Consiliului Județean Argeș, a deputatului Mircea Gheorghe Drăghici precum și a 38 de primari și de viceprimari.

Nicolescu este acuzat de folosirea influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite, de abuz în serviciu în formă continuată și de instigare la abuz în serviciu.

Deputatul Mircea Gheorghe Drăghici este acuzat de complicitate la abuz în serviciu și de complicitate morală mijlocită.

Oană Onela Carmen, reprezentant al SC European Project Consulting SRL București, este acuzată de 13 infracţiuni de complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu.

Catană Aida Petronela, reprezentant al SC European Project Consulting SRL București, este acuzată de 26 infracţiuni de complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu.

În cauză, s-a mai dispus trimiterea în judecată a unui număr de 38 de inculpaţi care, la data faptelor erau primari și viceprimari de localităţi.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă