9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăTechVIDEO & FOTO. Angajaţii RATB, EXCURSIE pe Arena Naţională. Chiar în ziua...

VIDEO & FOTO. Angajaţii RATB, EXCURSIE pe Arena Naţională. Chiar în ziua lansării candidaturii lui Ponta. Trafic restricţionat în zonă. Simpatizanţii PSD, plătiţi cu 100 de lei ca să vină la Bucureşti

UPDATE 13:02  Digi 24: Simpatizanţii PSD care au venit la Bucureşti au fost plătiţi cu 100 de lei pentru a participa la lansarea lui Ponta.

UPDATE 12:12  Peste 1000 de autocare cu simpatizanţi pesedişti vor ajunge în zona Arenei Naţionale.

Angajaţii RATB au fost invitaţi, printr-un anunţ lipit la autobaza Obregia, să participe la o "excursie pentru vizitarea" Arenei Naţionale, organizată sâmbătă, când Victor Ponta îşi va lansa acolo candidatura pentru Cotroceni, informează Mediafax.

Reprezentanţii regiei au negat orice implicare a instituţiei în organizarea deplasării la stadion. Purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, a declarat că "RATB nu se implică în astfel de acţiuni şi nu ia parte la ele. De altfel, când a fost căutat, vineri, un astfel de afiş, nu a mai fost găsit".

La rândul său, liderul de sindicat Mircea Ionescu a subliniat că "excursia" la Naţional Arena nu este organizată nici de conducerea RATB, şi nici de sindicalişti. "A existat un singur afiş, lipit la autobaza Obregia, probabil de unii colegi, simpatizanţi ai PSD. În weekend sunt liberi şapte-opt mii de salariaţi ai noştri, iar restul lucrează. În timpul liber, fiecare face ce vrea, nu i se poate impune unde să meargă", a spus Ionescu.

Liderul de sindicat a adăugat că pentru evenimentul electoral care va avea loc pe Arena Naţională "nu s-a cerut autobuze" de la RATB, pentru transportarea unor manifestanţi.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/e7cc14f760b23bef10be41fa5015ad74/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

CITEŞTE ŞI: Ponta îşi lansează sâmbătă candidatura la Preşedinţie pe Arena Naţională. De ziua lui

Circulaţie restricţionată sâmbătă în Bucureşti, pentru mitingul electoral al lui Victor Ponta

Circulaţia rutieră este restricţionată sâmbătă de la ora 11.00, în zona Arenei Naţionale, traficul fiind închis pe trei străzi şi un bulevard până în jurul orei 20.00, pe străzile Pierre de Coubertin, Vatra Luminoasă, Maior Coravu şi pe bulevardul Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi strada Morarilor. Măsura a fost luată pentru lansare a candidaturii lui Ponta.

Şi asta nu e tot. Până la ora 20.00 vor fi interzise opririle şi staţionările pe următoarele tronsoane: str. Maior Coravu (între Şos. Mihai Bravu şi rond intrarea stadion Pierre de Coubertin); între Şos. Iancului şi intrarea în stadion Naţional Arena; str. Vatra Luminoasă (între str. Morarilor şi Şos. Industriilor, pe banda I a ambelor sensuri), Şos. Industriilor, (între Calea Dudeşti-Pantelimon şi Drumul între Tarlale); Şos. Gării Căţelu (între Calea Dudeşti-Pantelimon şi Şos. Industriilor), bd. Unirii (între Piaţa Alba Iulia şi bd. I.C. Brătianu, pe banda I a ambelor sensuri), bd. Th. Palady (între str. Ozana şi intr. Complex Auchan), bd. N. Grigorescu, str. Postăvarului şi bd. Basarabia; bd. 1 Decembrie 1918 (între bd. Basarabia şi bd. L. Rebreanu), bd. Basarabia (între Piaţa Hurmuzachi şi bd. Chişinău), bd. Mircea Vodă (între bd. Unirii şi Camera de Comerţ).

Lansare a candidaturii pentru Cotroceni a lui Victor Ponta are loc, sâmbătă, de la ora 16.00, pe Arena Naţională.

Premierul Victor Ponta şi preşedintele PSD îşi va lansa candidatura la funcţia supremă în stat, sâmbătă, pe Arena Naţională. La eveniment vor participa, potrivit organizatorilor,  peste 70.000 de susţinători din toată ţara. Accesul pe stadion va fi permis începând cu ora 14.00. Evenimentul de lansare va începe la ora 16.00 şi va dura aproximativ o oră şi jumătate. Gazonul va fi placat, astfel încât cei prezenţi vor putea sta şi în această zonă.

Organizatorii au stabilit ca scena să fie montată în faţa unei peluze, astfel încât gazonul, tribunele şi peluza din faţă să poată fi folosite de către participanţi.

 

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă