7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăTechFOTO. Pe cine felicită Victor Ponta de pe patul de spital din...

FOTO. Pe cine felicită Victor Ponta de pe patul de spital din Turcia

Într-o nouă postare pe Facebook de pe patul de spital din Istambul, premierul Victor Ponta le transmite ”La mulți ani”, de ziua lor de naștere, Rovanei Plumb și lui Adrian Năstase, spunând că sunt ”doi oameni cu totul speciali” pentru el, care i-au oferit încrederea și sprijinul lor.

"Astăzi își aniversează zilele de naștere doi oameni cu totul speciali pentru mine, care mi-au oferit pe parcursul anilor încrederea și sprijinul lor și de la care am în continuare multe de învățat. La mulți ani, Rovana Plumb! La multi ani, Adrian Nastase!", a scris Ponta.

Rovana Plumb, preşedinte al Consiliului Național al PSD şi ministru al Muncii, împlinește, luni, 55 de ani, iar fostul lider al PSD Adrian Năstase face astăzi 65 de ani.

 

Duminică, Ponta a anunţat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar îşi va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile, astfel că i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis să îi încredinţeze vicepremierului Oprea atribuţiile de prim-ministru în acest interval.

Premierul a lăsat să se înţeleagă că nu va reveni în ţară mai devreme de trei săptămâni, spunând că ştie sigur că nu va putea merge normal în acest interval, iar el doreşte ca, atunci când se întoarce la Bucureşti, să meargă să lucreze la birou.

"Eu vreau ca, atunci când vin în ţară, să vin şi la birou, că doar nu o să stau acasă, în vârful patului şi…vin la birou, vin la treabă. Cu siguranţă mai repede de trei săptămâni nu pot să merg normal, asta ştiu sigur. Deci, în această perioadă o să mă hotărăsc şi o să decid exact cum pot – aşa cum o fi, cu cârje, fără cârje – să îmi văd de treabă în mod normal", a spus Ponta duminică seară, la Antena 3.

Cele mai citite

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă