15.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăTechÎncercare de intimidare a USR. Gabriel Vlase și Mircea Drăghici (PSD), către...

Încercare de intimidare a USR. Gabriel Vlase și Mircea Drăghici (PSD), către Nicușor Dan (USR) : Vrei să ajungem ca Ucraina?

Parlamentarii social-democrați Gabriel Vlase și Mircea Drăghici, au purtat o discuție cu liderul USR, Nicușor Dan, pe holurile Camerei Deputaților, el întrebându-l pe liderul opozanților dacă vrea ca România „să ajungă ca Ucraina”, arată Mediafax.

Nu merge aşa, aici e Parlament. Nu-ţi stăpâneşti parlamentarii. Aici trebuie să fie altfel’‘, i-a spus Vlase lui Nicuşor Dan.

Da, dar şi la Guvern trebuie să fie altfel”, i-a replicat liderul USR.

Atunci du-te la Guvern. Tu nu-ţi stăpâneşti parlamentarii. Eu am 200, dacă-i pun şi eu să facă la fel? Vrei să ajungem ca în Ucraina?”, a continuat Vlase.

Cei doi i-au replicat lui Nicușor Dan că nici măcar nu poate vorbi la microfon, iar parlamentarii USR nu ar avea declarațiile de avere depus.

‘Nu se poate aşa, nici măcar nu poţi să ajungi să vorbeşti la microfon’‘, a intervenit şi social-democratul Mircea Drăghici, care i-a mai spus lui Nicuşor Dan că parlamentarii USR nu şi-au depus nici declaraţiile de avere şi de interese, iar, în plus, USR are probleme privind finanţarea campaniei.

Nu e nimic ilegal”, a replicat Nicuşor Dan.

‘O să se dovedească şi ştiţi foarte bine, e evident”, i-a spus şi Drăghici

Toată discuția s-a întrerupt în momentul în care jurnaliștii au început să filmeze și să înregistreze discuția.

USR și PNL au protestat miercuri în plenul Camerei și au scandat “Hoții!”, “Demisia!” sau „“Dragnea și tâlharii”.

Mai mult, aceştia, alături de parlamentari PNL, au mers la tribună şi au înconjurat-o, rămânând în acel spaţiu şi împiedicând practic ca lucrările să se desfăşoare în mod normal. Totodată, aceştia au ameninţat că rămân în sala de plen şi după terminarea şedinţei de plen, în semn de solidaritate cu protestatarii din stradă.

Citește mai mult aici: VIDEO. Protest PNL și USR în Parlament, la scurt timp după depunerea moțiunii de cenzură. Aleșii au adus pancarte cu lozinci anti-Guvern și au strigat “Rușine să vă fie!”

 

 

Cele mai citite

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, iar cei împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...
Ultima oră
Pe aceeași temă