10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechGheorghe Flutur: PLR e o Fata Morgana care va păcăli electoratul

Gheorghe Flutur: PLR e o Fata Morgana care va păcăli electoratul

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că PLR este "o Fata Morgana", care va păcăli electoratul, relatează Mediafax.

Liderii Alianţei Creştin Liberale PNL-PDL Suceava, Gheorghe Flutur şi Alexandru Băişanu, au declarat, într-o conferinţă de presă, că PLR este un partid creat de PSD în încercarea de a "rupe" din partidul de centru dreapta care s-a înfiinţat prin fuziunea PNL-PDL.

Flutur a spus că PLR a fost construit ca UNPR.

"Aşa a fost construit acest PLR. Ca un fel de UNPR. Au creat o Fata Morgana aşa, o aşteptare. Umblă un zvon că în septembrie va da Guvernul un act normativ să-i dezlege de glie pe consilierii locali. E un fel de păcăleală pentru cei care să creeze majorităţi cu PSD", a spus Flutur.

La rândul său, Alexandru Băişanu a apreciat că PLR, ca şi PMP sunt partide-satelit care au fost create de unii nemulţumiţi, dar care sunt partide ce mor după ce joacă o singură piesă.

"Sunt câţiva băieţi deştepţi care îşi formează partide-satelit cu care joacă o singură piesă în viaţa lor şi apoi mor. E ca la insecte", a spus Băişanu.

El a arătat că toţi cei care au plecat din PNL sunt, de fapt, oameni care vor în PSD.

"S-au dus pe verandă şi încearcă să ajungă nu pe uşă, ci pe geam, în PSD. Partidul domnului Tăriceanu e făcut în biroul domnului Dragnea. Acest partid e făcut de Dragnea şi PSD cu interesul de a rupe o parte mică din dreapta. Sunt pierderi minore. Decât să joace la şapte capete, mai bine că au plecat", a mai spus Băişanu.

Deputatul PNL de Suceava Constantin Galan a demisionat din partid şi s-a înscris în PLR, unde a fost desemnat preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava şi membru în Consiliul Naţional al acestui partid.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă