19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăTechȘefa PNL: ”Am văzut ramurii de măslini din partea lui Ponta”

Șefa PNL: ”Am văzut ramurii de măslini din partea lui Ponta”

Co-președinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni seară, la Realitatea TV, că "nu va trece primavara" fara ca guvernul Ponta sa fie demis si si-a exprimat convingerea ca presedintele Klaus Iohannis intelege jocul "straveziu" al premierului.

"Ramurii de maslini din partea dl Ponta i-am vazut si i-a fluturat cat se poate de evident", dar nu mai crede nimeni in "buna credinta" a sa, a arătat Alina Gorghiu.

"Nu vreau sa dau date exacte dar (…) in cateva luni lucrurile astea vor fi transate printr-o motiune de cenzura, prin vointa parlamentarilor", a spus ea, subliniind insa ca "nu aducem traseisti, sa nu se sperie nimeni".

Aceasta a argumentat ca "fiecare zi cu dl. Ponta la Palatul Victoria se transforma in pierderi pentru cetatenii Romaniei, fiecare zi costa economia, imaginea publica a romanilor in afara granitelor".

In ceea ce priveste ideea lui Victor Ponta de a chema la dialog opozitia pentru Codul electoral, Alina Gorghiu s-a declarat usor "jenata" de "apetenta spre dialog" a primului-ministru, "acum, cand mandatul domniei sale e spre final".

"E disperarea tipica pentru un om la final de mandat, la final de cariera politica", a comentat ea.

Cele mai citite

SUA îndeamnă Turcia și Israelul să-și rezolve diferendele

Statele Unite(SUA) au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă relaţiile comerciale în încercarea...

Despre iubirea creștină

Despre om se vorbește azi mai mult fragmentar – ca ființă capabilă să muncească, cerebrală, ca una care are idealuri și întreprinde, una  care...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...
Ultima oră
Pe aceeași temă