16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechGorghiu, ironii la adresa lui Ponta: A devenit cel mai mare susţinător...

Gorghiu, ironii la adresa lui Ponta: A devenit cel mai mare susţinător al refugiaţilor musulmani

Alina Gorghiu, copreședintele PNL, a scris, marți, pe contul său de Facebook că "marele şi mândrul ordotodox Victor Ponta a devenit cel mai mare susţinător al refugiaţilor musulmani" și nu uită să îi amintească și de vizitele în Orient ale sale și ale lui Sebastian Ghiță.

"Marele și mândrul ortodox Victor Ponta a reușit într-un singur an de la pierderea alegerilor prezidențiale să devină cel mai mare susținător al refugiaților musulmani. Canalele sale de intoxicare publică, coordonate de șeicul afacerilor cu statul, Sebastian Ghiță, nu mai propagă, acum, ură de religie și etnie.

Din contră. Ponta și Ghiță au avut în cluburile din Dubai, de la sfîrșitul anului trecut, după pierderea alegererilor prezidențiale, cea mai puternică revelație. Atenția lui Ponta pentru refugiați nu are margini, operațiile și le face doar în spitale din Turcia, vizitele oficiale țintesc doar țările arabe. Nu este nimic de condamnat.

Aș putea chiar să-l laud pentru transformare, pentru toleranță și deschidere diplomatică, dacă nu aș fi convinsă că e o nouă etapă în fariseismul său fundamental și incorigibil, după ce Europa i-a închis ușile. Mă gândesc că, în caz contrar, Victor Ponta și PSD ar trebui să manifeste aceeași dragoste și față de românii care nu au avut drept de vot la ultimele alegeri.

Oare nu cumva românii strânși la cozi interminabile, au fost tratați din vina Guvernului Ponta la fel precum refugiații pe umerii cărora plânge acum cu lacrimi de crocodil ? Oamenii aceia au fost bătuți de jandarmi din țări europene nu pentru că forțau granițele, ci pentru că Guvernul român le închisese urnele de vot. Ce făceau Ponta și Ghiță? Sărbătăreau victoria, în avans”, a scris liderul liberal pe contul său de Facebook.

Cele mai citite

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă