9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechGorghiu: Vom cere retrimiterea la comisie a legii avocaţilor; este o aberaţie

Gorghiu: Vom cere retrimiterea la comisie a legii avocaţilor; este o aberaţie

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni că legea avocaţilor este o aberaţie şi că trebuie reîntoarsă la comisia de specialitate pentru a fi eliminate prevederile care favorizează imunitatea avocatului, scrie Agerpres

“Evident că vom cere retrimiterea legii la comisie şi eliminarea acelor proceduri care favorizează imunitatea avocatului. (…) Este o aberaţie legea, trebuie reîntoarsă, trebuie eliminate acele prevederi”, a spus Gorghiu, la Parlament. 

Ea a subliniat că nu este de acord cu prevederile din legea avocaţilor. 

“Evident că nu sunt de acord cu aşa ceva. Eu sunt avocat şi nu cred că, acoperindu-te cu prevederi legislative care înseamnă o scară în plus faţă de restul cetăţenilor, înseamnă că vei scăpa dacă va fi o problemă cu tine”, a explicat Gorghiu. 

Copreşedintele PNL a susţinut că, în ziua de astăzi, “fiecare categorie profesională care are reprezentanţi în Parlament încearcă să îşi mai pună o virgulă, acolo, pentru privilegiu”. 

Alina Gorghiu a precizat că printre iniţiatorii modificărilor la legea avocaţilor a fost şi un coleg din PNL care “nu a trecut prin procedura internă, comisie politică, Birou Politic Naţional”. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă