12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechGorghiu lansează AFIRMAȚII DURE la adresa lui Oprescu

Gorghiu lansează AFIRMAȚII DURE la adresa lui Oprescu

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a criticat maniera în care Sorin Oprescu îşi îndeplineşte atribuţiile de primar al Capitalei, spunând că la sfârşitul madatului acestuia poate “veni şi vremea decontului”, relatează Mediafax.

Citește și: Europarlamentarul Cristian Buşoi vrea să îi ia locul lui Oprescu la Primăria Capitalei

“Nu ştiu ce face domnul Oprescu, în afară de faptul că nu reuşeşte să dea nicio explicaţie cu privire la ce se întâmplă în Primăria Generală, dar poate că la sfârşitul mandatului va veni şi vremea decontului şi vom afla tot ce nu a făcut primarul general şi au făcut, din punct de vedere penal, colegii săi din Primăria Generală”, a declarat la lansare Alina Gorghiu.

Ea a susţinut, de asemenea, că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) nu va priva PNL de candidaturi substanţiale la alegerile locale din 2016, aşa cum voci din rândul adversarilor politici afirmă, în contextul în care deputatul PNL Dan Motreanu, a ajuns în vizorul DNA.

Alina Gorghiu a participat joi la lansarea platformei de comunicare online cu bucureştenii, BucureştiSănătos.ro, ocazie cu care europarlamentarul liberal Cristian Buşoi a anunţat că se va înscrie în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Dan Motreanu este urmărit penal pentru spălare de bani şi folosirea influenței date de funcția de conducere în partid, pentru obținerea de foloase necuvenite, în dosarul lui George Scutaru, Motreanu fiind suspectat că a primit 250.000 euro pentru finanțarea campaniei electorale din 2008, a anunţat joi DNA.

Solomon Wigler, consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, suspendat din funcţie, a fost trimis în judecată de DNA, în 26 iunie, în dosarul în care este acuzat că ar fi luat mită 204.000 de euro pentru intervenţii în aprobarea unor Planuri Urbanistice Zonale necesare construirii a trei supermarketuri.

Cele mai citite

NATO a exersat trimiterea rapidă a trupelor în România

Conducerea NATO a verificat capacitatea de a-și trimite rapid trupele în România, prin Slovenia și Ungaria, în cadrul unui exercițiu care s-a numit Eagle...

Ruptură totală între Ciolacu și Piedone: Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi că a încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Ciolacu îi transmise joi lui...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă