6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechInstanța se va pronunța duminică asupra candidaturii lui Piedone la Primăria Sectorului...

Instanța se va pronunța duminică asupra candidaturii lui Piedone la Primăria Sectorului 4

Judecătoria Sectorului 4 a analizat, sâmbătă, cele 10 contestații depuse față de candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4 și se va pronunța duminică, informează News.ro

Contestaţiile au fost depuse de Adrian Victor Dobre, Sorin Gabriel Lazăr, Mariana Oprea, Luminiţa Izabell Georgescu, Mario Cezar Marin, Cezar Victor Marin, Bogdan Nicu Domniţanu, Gabriel Alexandru Popescu, Gheorghe Piperea şi Nicolae Mircea Iosipescu Zambra.

La finalul judecării cauzei, instanţa a stabilit că decizia va fi pronunţată duminică. Potrivit legii, acceptarea de către Biroul electoral de circumscripţie a unei candidaturi poate fi contestată de către cetăţeni, partidele politice, alianţele politice şi alianţele electorale, în termen de cel mult 48 de ore de la dată afişării candidaturii.

Vineri, mai multe victime ale tragediei de la Colectiv au fost la Judecătoria Sectorului 4 pentru a depune contestaţii faţă de candidatura anunţată de Cristian Popescu Piedone. În replică, fostul edil le-a transmis că “într-o zi adevărul va ieşi la lumină” şi speră că vor regreta modul în care s-au raportat la el.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă