18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechIohannis face o nouă petrecere cu liberalii la un restaurant din...

Iohannis face o nouă petrecere cu liberalii la un restaurant din Sibiu

Preşedintele ales Klaus Iohannis cinează, joi seară, la un restaurant din municipiul Sibiu cu membrii staff-ului de campanie şi cu colegii din noul PNL, dar şi cu consilieri locali şi primari din judeţ, transmite Mediafax.

"Mă întâlnesc cu colegele şi cu colegii din noul PNL", a spus Klaus Iohannis la sosirea la restaurantul respectiv din Sibiu.

Înaintea preşedintelui ales, la restaurant au ajuns liderii locali ai noii formaţiuni liberale, deputaţii Raluca Turcan şi Mircea Cazan, viceprimarul Virgil Popa, dar şi parlamentari, consilieri locali şi judeţeni şi primari din judeţul Sibiu.

"E o întâlnire a staff-ului care a muncit tare mult în această campanie, cu preşedintele ales, şi cred că e o întâlnire de bun augur de ambele părţi. Este o întâlnire de mulţumire că am reuşit să dăm României acest proiect de viitor şi că am dat României o şansă şi am dat românilor cinstiţi, buni şi decenţi din această ţară o şansă", a declarat deputatul Raluca Turcan.

În total, la întâlnire participă aproximativ 130 de persoane, iar meniul conține bucate tradiţionale şi peşte.

Deputatul Ioan Tămâian a precizat că, la finalul serii, fiecare participant va primi din partea lui Klaus Iohannis câte un exemplar din cartea acestuia "Pas cu pas".

Cele mai citite

Meci spectaculos între Jaqueline Cristian și cehoaica Barbora Krejcikova

Jaqueline Cristian, jucătoarea română de tenis, a obținut o victorie impresionantă în turneul WTA 1000 de la Madrid, asigurându-și un loc în runda a...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă