11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăTechKlaus Iohannis: Ar fi fost mai bine să avem mai puţini candidaţi...

Klaus Iohannis: Ar fi fost mai bine să avem mai puţini candidaţi pe dreapta

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat vineri, la Arad la o întâlnire cu membrii PDL şi PNL, că pentru el nu este o problemă faptul că există mai mulţi candidaţi de dreapta, însă "ar fi fost mai bine" să fie mai puţini candidaţi de dreapta şi să existe "o mai bună concentrare”, informează Mediafax.

Întrebat dacă mai există posibilitatea ca ACL să îşi schimbe candidatul, Iohannis a spus că este "sigură" candidatura sa. "Eu sigur nu mai dau înapoi. Candidatura mea este foarte sigură", a spus Iohannis. El s-a referit şi la acţiunea de strângere de semnături pentru candidatură, afirmând că "merge foarte bine", iar la Sibiu "sunt sute de semnături noi în fiecare oră".

Întrebat de jurnalişti cum vede celelalte candidaturi de dreapta, Iohannis a spus că nu crede că va avea probleme."Sigur, ar fi fost mai bine să avem o mai bună concentrare pe dreapta, să avem mai puţini candidaţi, dar poate data viitoare vom reuşi. Eu sunt foarte încrezător în ce vom face noi în campania electorală. Nu e nicio problemă că vom avea, probabil, un singur candidat pe stânga şi mai mulţi pe dreapta", a spus Iohannis.

Klaus Iohannis se află, vineri seară, la Arad, la invitaţia primarului Gheorghe Falcă. El s-a întâlnit cu membrii partidelor care formează ACL, dar a avut şi o întâlnire privată cu oameni de afaceri.

În cursul serii, Iohannis va ieşi pentru o scurtă plimbare la două evenimente care au loc în cartierele Micălaca şi Vlaicu în cadrul Zilelor Aradului, respectiv două spectacole folclorice.

 

Cele mai citite

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Premierul României, mesaj de Ziua Unirii cu Basarabia: “Istoria secolului trecut ne-a croit din nou destine diferite”

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Unirii Basarabiei cu România, 27 martie, mesaj în care afirmă că "Istoria secolului trecut...

Pui vopsit, pentru a părea proaspăt. Avertismentul șefului ANPC. FOTO

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, avertizează, în această dimineaţă, că unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face să...
Ultima oră
Pe aceeași temă