8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăTechLiberalii fac miting în ziua votării moțiunii de cenzură

Liberalii fac miting în ziua votării moțiunii de cenzură

UPDATE: La mitingul organizat, marșea viitoare, de PNL, sunt aşteptaţi 10.000 de liberali, a declarat, miercuri, purtătprul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe.

“Cererea de miting organizat de Partidul Naţional Liberal pentru data de 29 septembrie, ora 09:30, în Parcul Izvor, a fost aprobată. Prin urmare, sunt aşteptaţi 10.000 de liberali la acest miting de protest şi, bineînţeles, sperăm noi, ca societatea, bucureştenii să se alăture demersului nostru”, a declarat Stroe, într-o conferinţă de presă.

Purtătorul de cuvânt al PNL a mai spus că manifestanţii vor trage un semnal de alarmă pe tema “cenzurării” dreptului de vot al parlamentarilor PSD.

“Noi credem că cei care vor fi prezenţi acolo, pe lângă a sancţiona comportamentul premierului şi al PSD de a susţine în continuare o guvernare viciată de prezenţa acestui om în fruntea Guvernului, pot să tragă un semnal de alarmă celor din PSD asuspra unui comportament care, din păcate, tinde să devină normalitate la nivel de cenzură a dreptului de vot a propriilor parlamentari”, a mai spus Stroe.

————

 Partidul Național Liberal va organiza pe 29 septembrie un miting în Parcul Izvor, cu ocazia dezbaterii în Parlament a moţiunii de cenzură împotriva Cabinetului Ponta. Anunțul a fost făcut de Alina Gorghiu, copreședintele PNL, care a precizat că mitingul se vrea și un un semnal de alarmă asupra limbajului dublu pe care îl folosește PSD când vine vorba de legea votului prin corespondență, informează Mediafax.

Gorghiu a mai spus că apelul nostru va fi doar la filialele judeţene din apropierea Bucureştiului, va fi un apel adresat în special bucureştenilor care ştiu ce însemană criza de imagine a PSD, ştiu ce înseamnă cât de rău este să menţii o formulă de compromis la Palatul Victoria. Mâine, împreuncă cu secretarii generali vom stabili şi vă vom da toate detaliile“.

 

 

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă